Količina:

0


Znesek:

0,00

Aktivistični misticizem: Ezoterično učenje

Aktivistični misticizem: Ezoterično učenje
  • Redna cena:

    17,00 €

  • Popust:

    0,85 € (5%)

  • Spletna cena:

    16,15 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Zbirka učenj Aktivistični misticizem: ezoterično učenje ponuja nekaj predlogov za iskalce mistične izkušnje. Narava je dostop do svetega, nas uči zdravitelj in mistik Paul J. Goodberg v svoji knjigi Aktivistični misticizem: ezoterično učenje. Gre za čudovito branje za začetnike in napredne mistike praktike. Vsakogar spodbuja, naj ima svojo izkušnjo svetega.

Paul Goodberg je zdravitelj in mistik, ki bralca najprej povabi v raziskovanje svetega kot v priložnost za utelešenje in povezavo s planetom. Uči ga, da je narava dostop do svetega. Spodbuja ga, naj ima svojo izkušnjo svetega. To je učenje, ki ga zahodnjak podaja zahodnjakom. Kompleksnost učenja se vsakomur razkriva skozi čas. Gre za izkustveno učenje, utemeljeno na telesu, in človekov um ga ne more razumeti ali razložiti. Deluje na operacijskem sistemu, ki nam je vrojen, a onkraj uma. Negujemo ga v povezavi s planetom in s pozornostjo, usmerjeno navzven. Če se kot iskalci usmerimo vase, tvegamo sebičnost in samozaverovanost.

V času, ko je zbirka učenj nastala, je bil Paul osredotočen na zdravljenje planeta. Zanj ima Zemlja zavest. Ker ima zavest, sta s Paulom v odnosu. Odnosnost in recipročnost sta ključni človekovi sposobnosti poleg skrbi za empatijo. Kot vrsta smo sočutni, sodelujoči, ljubeči in družabni. In kdo smo instinktivno? Smo vrsta, ki je prisotna v materialnem iz prostora znotraj nematerialnega. To je dediščina naše vrste.

“Aktivistični misticizem je čudovito branje za začetnike in napredne mistike praktike.” - Rosemarie Anderson, avtorica The Divine Feminine Tao Te Ching
“Paul ne uporablja metafor, kot sta razsvetljenje ali uresničitev, tega niti ne uči ne prakticira. Uči, da je narava dostop do svetega.” - Saša Petejan, novinarka v predgovoru h knjigi


Mehka vezava, 15,0 x 23,0 cm, 93 strani.

O AVTORJU:

Paul Goodberg je tadicionalni zdravitelj in učitelj. Mnogi gledajo nanj kot na modernega šamana. Sam se predstavi kot družabnik zemlje, kar je domorodna pot, in kot tradicionalni zdravitelj. Rojen je leta 1942 v New Yorku v družino jidiških vizionark in zdravilk. Ob rojstvu je postal dedič srednjeevropskega izročila svoje babice Gussie. Gre za mistično in ezoterično prakso, ki se je prenašala po ženski liniji z ustnim izročilom. Zavezana je služenju in predanosti. V odraslosti je spoznal, da potrebuje nadaljnje usposabljanje.

Na oddaljenem duhovnem festivalu v Andih je našel tisto, za kar sploh ni vedel, da išče – don Manuela Quispeja, andskega visokega svečenika ljudstva Keros (Q’eros). Ko so ju predstavili, je don Manuel Paula skrivnostno vprašanje: »Kje si bil tako dolgo?« Paul sledi naukom babice Gussie in posreduje zdravljenje vsakomur, ki ga potrebuje. Že trideset let udejanja poslanstvo Don Manuela in izvaja obrede zdravljenja Zemlje po vsem svetu. V središču učenja je Paulovo prepričanje, da se je za duhovni razvoj potrebno posvetiti življenju služenja.