Količina:

0


Znesek:

0,00

Začni s sladico: Uvidi za vsak življenjski okus

na rezervaciji sejem

Začni s sladico: Uvidi za vsak življenjski okus
  • Redna cena:

    25,00 €

  • Popust:

    1,25 € (5%)

  • Spletna cena:

    23,75 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Knjiga je priložnost za upočasnitev, priložnost novega izkustvenega razmisleka in okusa živosti življenja. Je zbirka transformacijskih uvidov/misli/modrosti, ki nam širijo perspektivo doživljanja/zavedanja sebe in sveta.

Knjiga lahko služi kot priročnik za trenutke v stiski, da nas preko različnih tem usmerja v brezčasno navzočnost, naše bistvo, jasnost in mir, ki je neodvisen od situacij, okolišlin in drugih ljudi ter omogoča bolj bister naslednji korak.

Mehka vezava, 15 x 21 cm, 232 strani.

O AVTORJU:
Dr. Matej Miklavec je bil rojen v Postojni in živi v Štorjah. Po formalni izobrazbi je strojnik, ki se je več let ukvarjal z razvojem in raziskavami naprednih avtomobilskih izdelkov ter zasnoval inovativne rešitve, ki se uporabljajo v avtomobilih.
globoko spoznanje o pravem izvoru človeškega doživljanja ga je preobrazilo v drugačno izkušnjo življenja in porinilo na novo področje dela osebne in skupinske učinkovitosti, kjer ambicioznim ljudem in podjetjem pomaga, da lažje pridejo do novih rezultatov in zadovoljstva.

Zasnoval je 40-urni program Razvoj osebnih potencialon za kakovostno življenje, spretni program Trije miti o stresu in večdnevno delavnico Zavestnega poslušanja, skozi katere udeležence vodi v širšo perspektivo življenja. Avtor knjige vodi tudi praktično delavnico POSLUŠANJE- skrivnost dobrih odnosov, rezultatov in zadovoljstva.