Količina:

0


Znesek:

0,00

Moj svet iz besed – bralni dnevnik

Moj svet iz besed – bralni dnevnik
  • Redna cena:

    17,00 €

  • Popust:

    0,85 € (5%)

  • Spletna cena:

    16,15 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Z bralnim dnevnikom do popolne bralne izkušnje! Se vam zgodi, da med branjem naletite na čudovito misel, ki bi si jo želeli shraniti, potem pa hitro iščete listek, na katerega jo boste zapisali? Tej listki se potem radi izgubijo in neurejeno ležijo po vseh možnih mapah in zvezkih.

Ali pa se vam zgodi, da ob branju odličnega romana ali priročnika doživite globok uvid v svojo trenutno življenjsko situacijo, ob katerem se vam porajajo ideje za spremembe in preobrat v vaših življenjskih odločitvah, vi pa ne veste, kam bi si to v tistem trenutku zapisali? Verjetno si mislite, da si boste že zapomnili, in potem čez nekaj dni pozabite, kaj ste si želeli zabeležiti.

Da se vam takšne stvari ne bi več nikoli dogajale, smo za vas zasnovali prav poseben bralni pripomoček. Ustvarili smo edinstvenega bralnega sopotnika, ki bo vaša beležka za čudovite citate in misli, vaš sopotnik za osebno rast, zakladnica idej, ki jih poraja branje, in dragocena spominska knjižica, ki bo še veliko let hranila vaše bralne dogodivščine. Vabimo vas, da se nam pridružite na čarobnem bralnem potovanju!

DNEVNIK VSEBUJE:
- seznam vprašanj, ki vam bodo v pomoč pri ustvarjanju vašega bralnega dnevnika;
- poseben prostor za zapisovanje vaših najljubših citatov iz knjig;
- prostor, kamor boste zapisali seznam vaših bralnih želja;
- prostor, kamor boste zapisali seznam vaših najljubših knjig;
- osrednji del dnevnika, kamor boste zapisali seznam vseh knjig, ki ste jih prebrali (za vsako knjigo vam dnevnik ponuja prostor za zapis naslova, avtorja ali avtorice, časa branja ter vaše ocene knjige, prostor za zapisovanje citatov in prostor za zapisovanje vaših zapisov in misli o knjigi);
- prostor, kamor boste zapisali seznam knjig, ki jih želite podariti;
- dve zabavni ideji za druženje ob knjigah in
- prostor za povzetek vaših misli in vtisov, ko boste zapolnili celoten bralni dnevnik.

V dnevniku vas čaka 196 strani bralnih doživetij. Vabljeni na bralno avanturo!
Mehka vezava, 21,5 x 15,5 cm, 196 strani.