Količina:

0


Znesek:

0,00

Neustavljiv: Preseži omejitve svojega uma

Neustavljiv: Preseži omejitve svojega uma
  • Redna cena:

    29,80 €

  • Popust:

    1,49 € (5%)

  • Spletna cena:

    28,31 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 28,31 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Neustavljiv je prva knjiga iz serije 7 vrhov do uspeha. To je zgodba o potovanju enega človeka do uresničitve tega, kar je bilo nekoč nemogoče. Sean Swarner je premagal dve različni vrsti raka, da bi uresničil svoje sanje o vzponu na Everest (z eno stranju pljuč), najvišjo goro na svetu.

Poleg tega, da svojo zgodbo deli s svetom, Sean deli vodilna načela, s katerimi so njegove sanje uresničile. Knjiga Neustavljiv se začne s Seanovo zgodbo o preživetju, pustolovščini in napetosti na pečini. Zaključi se z razdelkom, ki vsebuje preproste, praktične korake, ki jih lahko uporabi vsak za uresničitev svojih sanj in ciljev. Sean uči, kako mu je uspelo narediti nemogoče mogoče in kako te iste preproste, a močne korake vključiti v vzpon na lastni Everest.

Sean je bil izglasovan za enega izmed 8ih najbolj navdihujočih ljudi v zgodovini. Je prejemnik nagrade Don't Ever Give Up, ki jo podeljujeta Jimmy V Foundation in ESPN.
Prelistajte prvih 25 strani knjige: Neustavljiv.pdf

"Ne bi smeli biti zaskrbljeni zaradi smrti. Skrbeti bi nas moralo, da ne bomo živeli življenja, ki ima globlji pomen." - Sean Swarner
"Sean Swarner je resnični superjunak!" – CBS Evening News
"Dokaz, da čudeži obstajajo, in pomaga drugim delati izjemne stvari." - Steve Harvey

Mehka vezava, 15,0 x 21,0 cm, 154 strani.