Količina:

0


Znesek:

0,00

Dama se nikoli ne preda - TV

RAZPOSAJENCI IZ DVORCA HALSTEAD (5. DEL)

Dama se nikoli ne preda - TV
  • Cena:

    35,90 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Najmlajša razposajenka odkrije dolgo prikrito skrivnost … Ena najbolje prodajanih avtoric z lestvice New York Timesa, Sabrina Jeffries, bralce navdušuje z zadnjo romanco v čutni regentski seriji Razposajenci iz dvorca Halstead, v kateri nastopata lady Celia Sharpe in pogumni detektiv z ulice Bow, Jackson Pinter.

Ko najmlajša Sharpova sestra skuje načrt, kako pridobiti snubce, zategnjeni detektiv z ulice Bow, Jackson Pinter, spozna, da bo naredil vse, da ji pri zviti nakani prekriža načrte … in jo osvoji zase.
Lady Celia Sharpe upa, da bo lahko več zaželenih gentlemanov pripravila do snubitve in tako staro mater prepričala, naj prekliče zloglasni poročni ultimat. Če pa načrt ne bi deloval, bi si s tem vsaj priskrbela nujno potrebnega soproga.

Temni in nevarno očarljivi Pinter je videti odločen, da ji bo uničil načrte. Lady Celia namreč Jacksona v mislih muči dan in noč, in zadnje, česar bi si želel, je, da bi ji pomagal najti ženina. Šele ko se skupaj trudita razrešiti umor njenih staršev, kar ju oba potisne v nevarnost, spozna, zakaj – ker si sam želi osvojiti njeno srce!

Trda vezava, 12,5 x 18,5 cm, 416 strani.