Količina:

0


Znesek:

0,00

Kako izdelamo jogurt, sir, maslo

Kako izdelamo jogurt, sir, maslo
  • Kako izdelamo jogurt, sir, maslo
  • Kako izdelamo jogurt, sir, maslo
  • Kako izdelamo jogurt, sir, maslo
  • Kako izdelamo jogurt, sir, maslo
  • Cena:

    25,00 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Pripročnik namenjen vsem, ki za lastne potrebe načrtujete predelati manjše količine mleka v okusne mlečne izdelke. Seveda je namenjen tudi vsem, ki ste na tem področju že bolj samozavestni in spretni, pa bi želeli svoje znanje iz mlekarstva preizkusiti še z izdelavo kakšnega drugega mlečnega izdelka.

Priročnik ima več poglavij, v katerih so posebej izpostavljeni:

- osnovni pogoji za uspešno
- izdelavo kakovostnih mlečnih izdelkov,
- pomen izvajanja osnovnih
- higienskih načel v mlekarstvu,
- poznavanje lastnosti mleka,
- pripomočki za izdelavo mlečnih izdelkov,
- tehnološki postopki izdelave najpomembnejših mlečnih izdelkov,
- lastnosti in morebitne napake vsakega predstavljenega mlečnega izdelka,
- pomen pravilnega ravnanja z mlečnimi izdelki.

Mehka vezava, 17 x 23,5 cm, 200 strani.