Količina:

0


Znesek:

0,00

Čmrljev žleb - TV

Čmrljev žleb - TV
  • Redna cena:

    24,90 €

  • Popust:

    1,25 € (5%)

  • Spletna cena:

    23,66 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Ko v idilični smučarski vasici globoko pod snegom odkrijejo truplo, se sproži plaz skrivnosti, ki razkrije, da nihče ni tako nedolžen, kot se zdi. Še posebej glavna junakinja Vera, vitalna in odločna, a tudi vzvišena, preračunljiva in nedotakljiva devetdesetletna lastnica družinskega hotela, brez katere se v Strmčniku ne zgodi nič.

Skrbno prikriti konflikti – poslovni, ljubezenski, politični –, ki zaznamujejo odnose prebivalcev vasice in postopoma prihajajo na plano, segajo namreč tudi več generacij nazaj, v trenutek, ko se je nekdo mogoče znašel na pravi strani zgodovine, vendar ne tudi na tisti, ki bi jo odobravala Vera. Zato naj ne preseneča, da se celo policijski inšpektor, zadolžen za primer Čmrljev žleb, v resnici bolj kot za sveže truplo zanima za igre moči izpred pol stoletja.

Roman Čmrljev žleb skozi odnose svojih junakov in junakinj odpira rane polpretekle zgodovine in pokaže, da ima vsakdo preteklost, ki ji ne more ubežati. Podobno kot v Strmčniku nihče ne more ubežati Verinim lovkam.

Trda vezava, 13 × 20 cm, 232 strani.