0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
-5%

Kdo ustvarja mojo realnost?

Od ledene dobe nezavednega do sijajne do

0 (Št. mnenj 0, ocena iz Goodreads)
Avtor: Asya Širovnik Moškon
Založba: Samozaložba
Leto izida: 2019
ISBN: 9789619482117
Da bi razumeli naš zunanji svet, je treba najprej spoznati delovanje našega notranjega sveta. Če želimo zavestno sodelovati in soustvarjati svoje življenje, je nujno treba ozavestiti nezavedne silnice, ki delujejo kot psiho-spiritualni mehanizem iz središča našega nezavednega bitja. Šele ko spoznamo delovanje svoje podzavesti, ko razumemo, kako ta tvori naše izkušnje in kaj je v nas na nezavednem nivoju, pridobimo moč in sposobnost, da posežemo v proces ustvarjanja svojega življenja. S tem naredimo preskok v zavest Pete dimenzije.
Preberite več
Na zalogi
Redna cena: 26,90 €
Prihranek: 1,35 € (5%)
Spletna cena: 25,56 €
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

za naročila nad 40 €.

Hitra dostava

Hitra dostava

Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.

Knjige na zalogi

Knjige na zalogi

98 % izdaj je na zalogi.

V tem stanju smo osvobojeni delovanja po načelih sile, trpljenja, nižjih nagonov in strahu, ki se odslikavajo v naši realnosti. Namesto tega smo uglašeni z višjo resnico miru, harmonije, plodnosti, ustvarjalnosti in obilja, saj se pred nami ponuja neskončna razsežnost možnosti, skozi katere zaživimo v vsej polnosti svojega poslanstva. Zgodbe in primeri v tej knjigi so predstavljeni po skrbno zasnovanem vrstnem redu, da v bralcu vzbudijo zanimanje za koncept prebujanja in ozaveščanja nezavednega uma.

Knjiga ima izredno sposobnost spodbujati transformacijo, saj v človeku že ob branju sproži procese ozaveščanja in s tem oplemeniti prav vsako sporočilo, ki ga vsebuje. Pridružite se tistim, ki na težave ne gledajo več kot na nepremostljive ovire, za katere je kriv zunanji svet, temveč v njih najdejo priložnost in izziv za spremembo in rast. Tako boste vse hitreje prepoznavali priložnosti in boste bolj dojemljivi za udejanjanje sprememb v svojem življenju. Sčasoma bo vaš pogled na svet kot oseba, čigar življenje je jasna demonstracija tega, da sta svoboda in radost mogoči, navdih drugim, ki se bodo ravno takrat odpravljali na pot odkrivanja.

Knjiga je namenjena vsakomur, ki bi rad, razumel zakaj se mu življenje dogaja, kako se mu dogaja in kaj lahko stori, da namesto da življenje živi njega, on živi življenje. Knjiga v petih nivojih procesov ozaveščanja bralcu daje možnost, da knjigo uporablja kot priročnik za ozaveščanje od nezavednega in osvobajanje neželenih vzorcev.

Mehka vezava, 22,0 x 14,0, 245 strani.

O KNJIGI IZ MEDIJEV:

https://nepremagljiva.si/skrivnost-mladostnega-videza-odnos-do-zivljenja >>
https://www.24ur.com/novice/slovenija/to-kar-imenujemo-karma-so-v-resnici-priloznosti-da-spisemo-novo-zgodbo >>

O AVTORICI:

Asya Širovnik Moškon je uspešna in mednarodno priznana terapevtka, predavateljica, duhovna voditeljica, avtorica in ustanoviteljica Mednarodne šole napredne transcendentalne hipnoterapije. Njeno delo je posvečeno iskanju človeške in Dušne Resnice, dvigovanju zavesti posameznika in kolektivne zavesti družbe. V dolgoletnem izobraževanju po svetu in desetletnem terapevtskem delu je razvila metodologijo ozaveščanja nezavednega in osvobajanja njegove energije. Na tej poti osvoboditve ljudi popelje iz iluzij nezavedne teme v srečanje z lastno lučjo Bitja. Danes v okviru svoje organizacije Sirovnik Institute vodi lastne transformacijske programe doma in v tujini. Asya govori sedem tujih jezikov, sodeluje z uglednimi duhovnimi učitelji in organizacijami ter s svojim delom sodeluje v preobrazbi uspešnih podjetij in posameznikov.

https://www.youtube.com/watch?v=fKP_VchCNSg

Bralci

Zaupalo nam je že

32.140

bralcev

Paketi

Odposlali smo že

42.382

paketov

Knjige

V prodaji imamo

7.810

knjig

newsletter_image

Prijava na e-novice

Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.

Podjetje Avrora AS d.o.o. bo z vašim soglasjem interno obdelovala osebne podatke, ki so navedeni v spodnjem obrazcu in jih uporabila za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil na koncu vsake e-novice ali preko maila info@galarna.si