0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
-13%

KOMPLET: Maja Megla

Stres + Smem biti to, kar sem

0 (Št. mnenj 0, ocena iz Goodreads)
Avtor: Maja Megla
Založba: Reset.Restart založništvo, Maja Megla s.p.
Leto izida: 2021
KNJIŽNI KOMPLET sestavljata priročnika napisana na podlagi avtoričine osebne življenjske izkušnje. Osvetljena sta s spoznanji iz psihologije, (nevro)znanosti in duhovnosti. Priročnika v kompletu le 46,90 eur + GRATIS DOSTAVA!
Preberite več

Vsebina v kompletu:

1 x Stres, kuga sodobnega časa (nova!)

24,90 € 23,65 €

1 x Smem biti to, kar sem

29,00 € 27,55 €
Na zalogi
Redna cena: 53,90 €
Prihranek: 7,00 € (13%)
Spletna cena: 46,90 €
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

za naročila nad 40 €.

Hitra dostava

Hitra dostava

Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.

Knjige na zalogi

Knjige na zalogi

98 % izdaj je na zalogi.

VSEBINA - STRES, KUGA SODOBNEGA ČASA:

Knjiga 'Stres, kuga sodobnega časa' je nastala po avtoričini dveletni bolezni, ko je za svoje nerazumljive bolezenske simptome iskala pojasnila in rešitve tako v nevroznanosti in medicini kot tudi v komplementarnih, holističnih in alternativnih zdravilnih sistemih. V njej je združila najnovejše znanstvene raziskave, predavanja in zapise nevroznanstvenikov, nevrobiologov, psihologov, nutricistov, sociologov in zdravnikov, vsebino pa večkratno preverjala na spletnih straneh ameriških in britanskih zdravstvenih in raziskovalnih ustanov, kot so klinika Mayo, Tehnološki inštitut Massachusettsa (MIT), Johns Hopkins Medicine, Univerzitetni klinični center Maryland, Medicinska fakulteta na univerzi Harvard, Ameriška nacionalna knjižnica za medicino (US National Library of Medicine), ameriški laboratorij Berkeley, Kalifornijski tehnološki inštitut idr. ter jih dopolnila z znanstvenimi predavanji na odmevnih in priljubljenih konferencah TED.

V knjigi spregovori o stresorjih (tistih, ki si jih povzročamo sami in takšnih, ki nastajajo zaradi naših odnosov v družbi in njenih vrednot), o možganih in njihovi povezanosti s črevesjem, o serotoninski dieti (za hujšanje in zoper depresijo), o raznovrstnih oblikah samo­pomoči (prehrana, diete, zelišča in prehranski dodatki) ter preizkušenih tehnikah za fizično in psihično regeneracijo.

Mehka vezava, 16,0 x 23,0 cm, 344 strani.

VSEBINA - SMEM BITI TO, KAR SEM:

Vodnik po človekovih temeljnih pravicah in psiholoških mehanizmih, pripovedovan skozi avtoričino osebno življenjsko zgodbo in osvetljen s spoznanji iz psihologije, (nevro)znanosti in duhovnosti. Navdihujočo knjigo priporočamo v branje vsem, ki jih zanimajo človekovi notranjii svetovi, saj je – kot pravi avtorica na ovitku knjige – »ustvarjanje najboljšega sebe najžlahtnejša oblika umetnosti.«

Zlorabe (spolne, fizične, čustvene), travme, rane in programiranja otroštva so oblikovali očala, skozi katera vidimo, doživljamo, razumemo in interpretiramo sebe, druge in svet. Živimo življenje, ki ga ustvarjajo naša prepričanja, naše vedenje in obrambe, naši odzivi. Če hočemo zgraditi drugačno prihodnost, moramo spremeniti psihološke mehanizme, ki so nastali v preteklosti. V možganih moramo ustvariti nove nevronske povezave. Rane otroštva nosimo s seboj. Zaradi okoliščin, ki jim kot otroci nismo bili kos, smo razvili nezdrave vedenjske vzorce in destruktivne obrambne mehanizme, zmaličene vrednote in škodljiva prepričanja.

Ne moremo počistiti preteklosti, če ne vemo, s čim naj staro nadomestimo. Kako naj ravnamo drugače, če so naše obrambe in odzivanje edino, kar poznamo, saj smo se jih priučili že v otroštvu? Torej moramo novo šele spoznati: svoje temeljne bivanjske pravice in zdrave mehanizme sobivanja z ljudmi. Osvetljene so v desetih poglavij, v katerih se posveti čustvom, mislim, mnenjem in prepričanjem, vedenjem , našim temeljnim potrebam in vrednotam, odnosu do sreče in odnosov, odnosu do duhovnih dimenzij in Absoluta (Boga).

Trda vezava, 16,5 x 23,5 cm, 312 strani.

##
Bralci

Zaupalo nam je že

32.140

bralcev

Paketi

Odposlali smo že

42.382

paketov

Knjige

V prodaji imamo

7.810

knjig

newsletter_image

Prijava na e-novice

Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.

Podjetje Avrora AS d.o.o. bo z vašim soglasjem interno obdelovala osebne podatke, ki so navedeni v spodnjem obrazcu in jih uporabila za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil na koncu vsake e-novice ali preko maila info@galarna.si