Košarica je prazna
Avtor: | Mojca Koman |
---|---|
Založba: | Knjigarna PD |
Leto izida: | 2015 |
ISBN: | 9789619357439 |
za naročila nad 40 €.
Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.
98 % izdaj je na zalogi.
Knjiga nudi izčrpen opis in prikaz 20 kuharskih postopkov, kot so peka rib v soli, poširanje, priprava majoneze ter konzerviranje sadja in zelenjave. Našli boste tudi preglednice sirov, zelišč, pravih in nepravih žit in testenin, hkrati pa tudi preglednico merskih enot s pretvorbami ter v kuhinji najbolj uporabnih izrazov.
Avtorica vam postreže s koristnimi nasveti pri pripravi jedi, ki so dota mladim na samostojni poti, ter številne drobne zvijače, ki bodo v pomoč kuharsko izkušenim.
Mehka vezava, 17,0 X 23,0, 240 strani
##Zaupalo nam je že
32.244
bralcev
Odposlali smo že
44.762
paketov
V prodaji imamo
7.956
knjig
Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.
Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija