0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
-5%

Med egom in nebom: knjiga o smislu življenja

0 (Št. mnenj 0, ocena iz Goodreads)
Avtor: Duško Bojanc
Založba: Samozaložba
Leto izida: 2021
ISBN: 9789610703723
Ideje, predstavljene v knjigi, je avtor doživel kot osebno razsvetljenje in hkrati kot poslanstvo - začutil je potrebo predstaviti idejo o resničnem smislu življenja, ki naj nam bo v premislek. To je filozofija, ki jo nujno potrebujemo v 21. stoletju in v prihodnosti! Misel, ki prisluhne naravi, pogleda izven ega, dojame in se zave, da je ona sama najvišja stopnja razvoja v celotni, več milijard let trajajoči evoluciji Vesolja. Misel je proces vseh procesov v Vesolju!
Preberite več
Na zalogi
Redna cena: 18,00 €
Prihranek: 0,90 € (5%)
Spletna cena: 17,10 €
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

za naročila nad 40 €.

Hitra dostava

Hitra dostava

Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.

Knjige na zalogi

Knjige na zalogi

98 % izdaj je na zalogi.

Knjiga razkriva idejo o dejanskem smislu življenja slehernega človeka ne glede na njegovo raso, veroizpoved, politično opredelitev, izobrazbo, premoženje ali socialni status …, torej človeka, ki ga opisuje en sam atribut: misleče bitje! Avtor premišljuje o delovanju narave: rojstvu, spolnosti, umrljivosti, umetnosti in predvsem o povezanosti in soodvisnosti vsega v Vesolju. Razkriva tudi peti element in peto dimenzijo, ki sta v preteklih tisočletjih ostala spregledana!

Če bi se vsi živeči ljudje prijeli za roke, bi približno dvestokrat objeli Zemljo okrog ekvatorja! Ali celo dvajsetkrat dosegli Luno! Smo pomemben izrastek iz narave in vse bolj pomemben dejavnik v njej. Hitro in stihijsko razvijajoča se družba nujno potrebuje izpopolnjeno miselnost in etiko, ne samo zaradi vsakdanjega življenja, temveč in predvsem kot osnovni predpogoj obstoja civilizacije.

Če knjigo, ne samo preberete, temveč poglobljeno in čustveno doživite, vam lahko spremeni pogled na svet in življenje izpopolni z zavedanjem o veličastnosti smisla življenja znotraj celotnega vesoljnega dogajanja! Ali knjiga mogoče vsebuje revolucionarne ugotovitve na področju duhovnosti, lahko presodite le vi!

Mehka vezava, 14,8 x 21,0 cm, 141 strani.

RECENZIJA BUKLA:

Avtor te nadvse zanimive in poglobljene študije o smislu življenja je po naravi ljubiteljski slikar in zato zna že od nekdaj življenje opazovati drugače in večplastno. Sredi noči, kadar ne more spati, rad vstane iz postelje in se odpravi občudovat lepoto zvezdnatega neba. In prav v enem od takšnih trenutkov se je začel spraševati tudi o poslanstvu in smislu posameznikovega obstoja. Če želimo priti tej brezčasni tematiki do dna, je treba zavihati rokave, kot je storil tudi avtor tega dela, ko se je sprehodil skozi prastare modrosti, resnice in spoznanja, ki so jih ubesedili, uglasbili ali kako drugače ponazorili že številni velikani duha.

Ti se, podobno kot zdaj tudi Bojanc, niso zadovoljili zgolj s površ(i)n(sk)im bitjem in žitjem, ampak so vneto iskali resnico in odgovore na svoja spraševanja. Knjiga, v kateri nam avtor poleg številnih (avto)refleksij podarja na koncu tudi nekaj svojih poetskih utrinkov v različnih jezikih, v katere je prelil misli, ki so se mu pletle ob nastajanju tega dela, med drugim predstavlja različne vidike razumevanja sveta in občih resnic skozi posameznikovo prizmo in prikazuje veličastnost Vesolja. Bralec tako ob prebranem vse bolj spoznava, kako zelo se v Vesolju vse prepleta in dopolnjuje ter ima višji smisel, kot si sploh lahko predstavljamo. »Misleči človek je edina zavest celotnega Vesolja,« zapiše avtor v eni od svojih vodilnih misli, ki nakazuje moč našega zavedanja, s katerim prav vsemu v našem svetu in izven njega podarjamo brezmejni in brezčasni smisel. Poglobljeno branje, ki ga toplo priporočam!

(Vesna Sivec Poljanšek)

##
Bralci

Zaupalo nam je že

32.244

bralcev

Paketi

Odposlali smo že

44.762

paketov

Knjige

V prodaji imamo

7.956

knjig

newsletter_image

Prijava na e-novice

Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.

Podjetje Avrora AS d.o.o. bo z vašim soglasjem interno obdelovala osebne podatke, ki so navedeni v spodnjem obrazcu in jih uporabila za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil na koncu vsake e-novice ali preko maila info@galarna.si