Košarica je prazna
Avtor: | Victoria Boutenko |
---|---|
Založba: | Cangura |
Leto izida: | 2014 |
Prevajalec: | Leon Tabor |
za naročila nad 40 €.
Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.
98 % izdaj je na zalogi.
OPOMBA: Na voljo so še zadnji rahlo poškodovani izvodi, s kakšno poškodbo naslovnice, listi so malo obarvani od sonca. Zato je cena znižana.
Knjiga govori o enem izmed majhnih, a zelo pomembnih kamenčkov v mozaiku presnojedstva pa tudi zdravja nasploh. Pomanjkanje omega-3 maščobnih kislin je danes močno razširjen pojav tako med presnojedci kot tudi sicer.
Omega-3 maščobne kisline so izjemno prilagodljive molekule, ki imajo sposobnost hitrega spreminjanja oblike, ena izmed njihovih osnovnih nalog pa je redčenje krvi in sodelovanje pri procesih, kot so bitje srca, pretakanje krvi po žilah, miselni in čutni procesi …Avtorji knjige nas nevsiljivo, a utemeljeno prepričajo, da uživamo premalo hrane z vsebnostjo omega-3 maščobnih kislin. Seveda pa vsi trije z bralcem delijo predloge za pozitivne spremembe vsakodnevnih, ustaljenih jedilnikov.
Recepti, med katerimi se bo zagotovo našel marsikateri tudi za najzahtevnejše gurmane, so razdeljeni po tematskih sklopih, večini receptov pa so avtorji pripisali še nekaj koristnih (in zanimivih) opomb, zaradi česar je knjiga uporabniku še bolj prijazna. Knjigo lahko torej uporabljate kot knjigo receptov ali kot učbenik o zdravi in uravnoteženi presni prehrani.
Mehka vezava, 13,5 x 21 cm, 178 strani.
##Zaupalo nam je že
32.140
bralcev
Odposlali smo že
42.382
paketov
V prodaji imamo
7.810
knjig
Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.
Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija