0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
-5%

Notranje bogastvo otrok

0 (Št. mnenj 0, ocena iz Goodreads)
Leto izida: 2023
Dimenzije: 22.5 x 17 cm
ISBN: 9789619553985
Knjiga Notranje bogastvo otrok spodbuja razvoj in premagovanje izzivov, ki jih imajo pri branju bralci začetniki in otroci z disleksijo. Pri najmlajših spodbuja pozitivne vrednote kot so sočutje, sreča in dobrobit posameznika ter skupnosti. Knjiga jih uči preko zabavnih pesmic, citatov in velikih, barvnih risbic.
Preberite več
Na zalogi
Redna cena: 27,00 €
Prihranek: 1,35 € (5%)
Spletna cena: 25,65 €
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

za naročila nad 40 €.

Hitra dostava

Hitra dostava

Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.

Knjige na zalogi

Knjige na zalogi

98 % izdaj je na zalogi.

Knjiga Notranje bogastvo otrok spodbuja razvoj in premagovanje izzivov, ki jih imajo pri branju bralci začetniki in otroci z disleksijo. V današnjem hitrem svetu, kjer stres in oddaljenost prevladujeta, si želimo, da bi naši otroci imeli mir, vero vase in v prihodnost ter da ohranijo svoje notranje bogastvo. Točno to dosega knjiga ‘Notranje bogastvo otrok’.

Pri najmlajših spodbuja pozitivne vrednote kot so sočutje, sreča in dobrobit posameznika ter skupnosti. Knjiga jih uči preko zabavnih pesmic, citatov in velikih, barvnih risbic.

Knjiga prinaša neprecenljivo vrednost in sicer močan vpliv pozitivnih vrednot in spodbujanje otrokovega celostnega razvoja. S knjigo ‘Notranje bogastvo otrok’ boste dobili orodje, ki bo vaše otroke naučilo izražanja sreče, hvaležnosti in ljubezni, kar je ključno za zdrav razvoj. Poleg tega omogoča povezavo med vami in vašimi otroki, saj spodbuja pogovore o pomembnih življenjskih vrednotah.

Nekaj zanimivosti o knjigi:

  • Pri izdelavi knjige so upoštevani nasveti specialnih pedagogov.
  • Skupek zanimivih in poučnih pesmic, obogatenih z velikimi, barvnimi risbicami, ki otroke učijo o sreči, ljubezni, hvaležnosti in drugih pozitivnih vrednotah.
  • Uporaba posebnih pisav in postavitve besedila in risbic zato, da spodbuja branje tudi pri otrocih z motnjo pozornosti ali disleksijo, saj olajša prepoznavanje besed in zvez.

 


O AVTORJIH:

 

Dr. Maja Pucelj ocenjuje, da vrednote notranjega bogastva izginjajo iz življenja ljudi, predvsem pa najmlajše populacije. Zato se je odločila, da skupaj s sinom sooblikujeta otroško knjigo, v kateri se bodo nahajale pesmi in pravljice, kjer bodo omenjene vrednote poudarjene in napisane na način, ki bo dostopen vsakemu otroku.

Žan Pucelj Šterk obiskuje 1. razred osnovne šole in kot vsak prvošolec ušpiči marsikatero lumparijo. Kot otrok je razvil ljubezen do knjig, katero je nato ob pomoči svoje mamice prelil v pričujočo otroško knjigo z željo, da s svojo srčnostjo pokaže na pomen notranjega bogastva, ki ga marsikateri otrok zaradi usmerjenosti na zunanji pomen materializma, marsikdaj (hote ali nehote) prezre.

Anja Jesenovec, ki ustvarja pod umetniškim imenom Intuitive Heart by Anja Jesenovec, se, od kar pomni, navdušuje nad čarobnimi stvarmi, svetom domišljije, čutnosti … Univerzitetno diplomirano socialno delavko je togost sistema pritegnila v pisani svet barv, kjer združuje pomoč ljudem in kreativo. Ravno zato se je odločila, da s svojim znanjem pristopi k ilustriranju in sooblikovanju pričujoče otroške knjige, saj si želi s svojo srčnostjo in pristnostjo sooblikovati svet na bolje.

##
Bralci

Zaupalo nam je že

32.140

bralcev

Paketi

Odposlali smo že

42.382

paketov

Knjige

V prodaji imamo

7.810

knjig

newsletter_image

Prijava na e-novice

Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.

Podjetje Avrora AS d.o.o. bo z vašim soglasjem interno obdelovala osebne podatke, ki so navedeni v spodnjem obrazcu in jih uporabila za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil na koncu vsake e-novice ali preko maila info@galarna.si