Kadilcem, ki skušajo opustiti cigarete, podarite ZLATI HOLOKAVST - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Kadilcem, ki skušajo opustiti cigarete, podarite ZLATI HOLOKAVST

Včeraj. 31.1. je potekal SVETOVNI DAN BREZ CIGARET, dan, ko naj bi se kadilci odrekli nikotinu ali pa vsaj zmanjšali število pokajenih cigaret.

Za posledicami kajenja v Sloveniji vsako leto umre vsaj 3.600 ljudi, kar cigarete postavlja za najbolj smrtonosno zasvojenost pri nas.
Knjiga 'Zlati holokavst', podrobno opiše kako je tobačna industrija uspela zasvojiti več kot milijardo ljudi po vsem svetu, med temi kar 500.000 Slovencev.

Zlati holokavst – zaradi poznavanja internih dokumentov tobačne industrije – razgali njene »poslovne« strategije s ciljem ohraniti dobiček za vsako ceno. Tobačna industrija je z vsemi sredstvi želela preprečiti izid knjige, saj so v sodnih postopkih – avtor je nastopal kot priča žrtev tobačne industrije na sodiščih – med drugim zahtevali tudi zaplembo rokopisa.

Izjemno napeta in berljiva knjiga napisana v poljudnem jeziku, ki se bere kot kriminalka!