Danes praznujmo skupaj SVETOVNI DAN ŽIVALI! - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Danes praznujmo skupaj SVETOVNI DAN ŽIVALI!

🐒 🐅 🐴 🦌 🐃Praznujmo skupaj SVETOVNI DAN ŽIVALI!  🐘 🦎 🐙 🐌 🦆 🦃

Rahločutna evropska uspešnica nemškega gozdarja Petra Wohllebena - Skrivno življenje živali - vam je do petka na voljo 20% ceneje! (15,90 eur / redna cena 19,90 eur)

Peter Wohlleben kot gozdar v svojem gozdu ne spremlja le dnevnega utripa dreves, temveč tudi drugih prebivalcev, ki se zadržujejo v temni goščavi in mogočnih drevesnih krošnjah. Pri tem opazi marsikaj zanimivega: čustveni svet kuncev in gozdnih miši, jelenov in divjih svinj, drozgov in sinic je veliko bogatejši, kot smo bili mislili.

Avtor črpa iz svojih dolgoletnih izkušenj kot gozdar, pri čemer se opira na najnovejša znanstvena spoznanja – to je osupljiva in izčrpna knjiga, zaradi katere bomo na živali v gozdu in na livadah, v hiši in na dvorišču začeli gledati z drugačnimi očmi. Več o knjigi >>

Ob naročilu KNJIŽNEGA KOMPLETA dveh uspešnic nemškega gozdarja Petra Wohllebna, vam podarimo še GRATIS DARILNO knjigo 'Velike posodovke'!