Količina:

0


Znesek:

0,00

SPOMNI ME: Modrosti za zdrav in uravnotežen dan (Prednaročilo)

V PREDNAROČILU -20% do 22.11.: Priročnik - rokovnik - planer 'Spomni me' je namenjen osebam, ki želijo svoje življenje urediti harmonično - ga uravnovesiti. Se ponovno povezati z naravo. Delati, ustvarjati z ljubeznijo, ljubiti in biti ljubljeni, vsak dan kaj novega spoznati in se naučiti o sebi in življenju, duhovno napredovati, si dovoliti čas za zabavo in sprostitev ob vsem tem.

Vsem tistim, ki želijo spoznavati in razumeti sebe, razlike med spoloma, odnosi in se sporazumevati z razumevanjem. Tistim, ki jih zanima kako luna in planeti vplivajo dnevno na naše telo, organe, našo energijo, zdravje. Kaj lahko zase naredite sami z uravnoteženo prehrano glede na krvno skupino in v skladu z žitom dneva.

Za vse, ki radi vrtnarite v skladu z luno in dnevi primernimi za posamezna dela na vrtu. Namenjen je vsem, ki bi radi spoznali s čim in kako si lahko preprosto sami pomagate, povečate vitalnost, učinkovitost, samozavest - svoj sij. Kako ustvariti obilje in ga širiti. Odgovornost za vaše življenje je v vaših rokah! Več o rokovniku >>