DOGODEK, ki ga ne gre zamuditi - JO NESBO na Škrabčevi domačiji 11.5.! - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Zaradi izrednih razmer do preklica karantene ne omogočamo plačil po povzetju. Zaradi omejevanja širitve koronavirusa vas naprošamo, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.
Količina:

0


Znesek:

0,00

DOGODEK, ki ga ne gre zamuditi - JO NESBO na Škrabčevi domačiji 11.5.!

DOGODEK, KI GA NE GRE ZAMUDITI - JO NESBO na Škrabčevi domačiji!

V petek, 11. maja, ob 19. uri vas vabimo v skedenj Škrabčeve domačije na elitno druženje s kraljem detektivk Jojem Nesbøjem in Ksenijo Horvat, novinarko in televizijsko voditeljico.

Nagrajen, hvaljen in bran: svetovno znani avtor detektivk na mednarodni turneji predstavlja Macbetha (v slovenskem prevodu delo izšlo pri založbi Didakta).
Za njim je več kot 33 milijonov natisnjenih izvodov, pomembne nagrade in množice navdušencev.

Kako avtor živi s tem literarnim čudakom - Harry Holeom, kako ga ustvarja vedno znova in skupaj z njim razrešuje najbolj zapletene kriminalne primere? Kako jima danes, ko vsako novo zgodbo čakajo prevajalci v štirideset jezikov, uspe ostati v Oslu in zgolj z najožjimi sodelavkami in kolegi reševati vedno nove primere? Kako ...?

Bomo vprašali.

Pogovor, ki bo potekal v angleškem jeziku, bo simultano prevajan v slovenski jezik.

Več o dogodku >>