EKSKLUZIVNA CENA samo na knjižnem sejmu! - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

EKSKLUZIVNA CENA samo na knjižnem sejmu!

EKSKLUZIVNA CENA SAMO NA SEJMU! 'Skrivno védenje Rumija in Kabirja ' - Popust 20% takoj po izidu!

Pred nami je druga knjiga Viktorije Kos, avtorice knjige 'Razcvet zavesti'. V knjigi sta predstavljena eden od največjih perzijskih mistikov Džalaludin Rumi in največji indijski mistik Kabir, ki sta zelo priljubljena.

Vsi iskalci resnice se sprašujemo, kaj je namen našega življenja? Modreci, mistiki nam odgovarjajo, da nam je bilo človeško življenje dano zato, da si pridobimo resnično védenje, ki nas osvobodi. Rumi in Kabir govorita o bistvenih življenjskih vprašanjih, ki si jih zastavlja vsak iskalec resnice in so v knjigi razdeljena na sedem poglavij.
Govorita jasno, naravnost, njune besede so globoke, dotaknejo se srca in bralca pretresejo. Najpomembneje pa je, da izžarevajo brezmejno ljubezen, kar pripomore k temu, da se začne v nas dogajati notranja preobrazba. Več o novosti >>

»Bodi opit od ljubezni, ljubezen je vse, kar obstaja, brez ljubezni ne moreš prispeti do Ljubljenega.« - J. Rumi 
»Ko sem kupo Ljubezni okusil, sem zahrepenel, da bi še več in več pil.« - Kabir