Količina:

0


Znesek:

0,00

Ste že zasledili svetovno gibanje, ki kljubuje kultu hitrosti?

Ste že zasledili svetovno gibanje, ki kljubuje kultu hitrosti?

'Hvalnica počasnosti' predstavlja globalni trend zaviranja. Knjiga je prevedena v več kot 30 jezikov in v številnih državah pristala na policah najbolje prodajanih knjig.

Hitrost je pobeg, zadnja stopnja pred izgorelostjo. Zmernost, kvaliteta in prava mera, ko gre za čas in dobrine (ali denar) lahko zamenjajo današnje hlastanje za vsem, kar lahko dosežemo ali dobimo.

Pretirano delo je zdravju škodljivo tudi na druge načine. Ker preveč delamo, imamo premalo časa za telovadbo in se bolj nagibamo k prekomernemu uživanju alkohola in posegamo po hitri prehrani. Nobeno naključje ni, da so najhitrejši narodi na svetu pogosto tudi najdebelejši. Zdaj je pravi trenutek, da postavimo pogoje.
V tej knjigi Počasi in Hitro pomenita več kot le stopnjo spreminjanja. Sta načina življenja, filozofija življenja. Več o knjigi >>

O AVTORJU:

Carl Honoré je nagrajeni novinar, pisatelj in TED-ov govornik. Je tudi svetovni popotnik in ambasador Počasnega gibanja. Wall Street Journal ga je proslavil kot "zaželjenega govorca o počasnosti."