V PREDNAROČILU -10%: Nova knjiga Joea Dispenze! - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

V PREDNAROČILU -10%: Nova knjiga Joea Dispenze!

V PREDNAROČILU -10% - Nova knjiga Joea Dispenze! Izid 5. marca. 

Po večvečtisočtisoč prodanih izvodih knjige Placebo ste vi, založba Primus pripravlja prevod druge knjige priznanega nevroznanstvenika ter kiropraktika - Odvadite se biti to, kar ste.

"To je trenutek, v katerem možnosti nove znanosti postanejo resničnost.Tako sem bil priča nekaterim osupljivim spremembam na področju zdravja posameznikov in kakovosti njihovih življenj. V zadnjih nekaj letih sem govoril s številnimi ljudmi, ki so odpravili težke zdravstvene tegobe, ki so veljale bodisi za neozdravljive ali trajne. Tradicionalna medicina je te ozdravitve označila za spontane remisije. Temeljito sem preučil dogajanje v notranjosti teh posameznikov in postalo mi je jasno, da je pri ozdravitvah igral izjemno pomembno vlogo tudi um." - Joe Dispenza