Martinček Pobalinček: Domača slikanica z dobrodelno noto - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Martinček Pobalinček: Domača slikanica z dobrodelno noto

Martinček Pobalinček: Domača slikanica z dobrodelno noto!

Urša Fister, avtorica slikanice 'Martinček Pobalinček', je želela svojega brata, avtista, navdušiti nad pravljicami, ob tem pa opozoriti na pomembnost kuščaric v naravi in dobrodelnost. Ves denar od prodanih knjig gre namreč v dobrodelne namene. 

Vsebina govori o življenju primorske kuščarice, po domače martinčku, ki jo pri nas štejemo med ogrožene vrste, zato bi radi opozorili na pomembnost njene ohranitve. Istočasno ima pravljica tudi moralno sporočilo o odkrivanju sveta, radovednosti in previdnosti ter o tem, da ne smemo pozabiti naših korenin in prijateljev. 

Knjiga je nastala po resnični zgodbi, ki se je zgodila jeseni 2017 v Izoli. Njen glavni junak je Nejc, ki je pravi junak tudi v vsakdanjem življenju. Že kot otrok je prestal dve operaciji srca, kar pa zanj ni bila ovira, da se ne bi udeleževal različnih aktivnosti. Že vrsto let jaha, vozi kolo, rad pleše, je tudi tabornik.