Donald Trump vam svetuje po polovični ceni! - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Donald Trump vam svetuje po polovični ceni!

 Morda vam je skrajno antipatičen, ali pa vas zanima, s kakšno mentaliteto se prebil do imperija 10 milijard dolarjev ... vsekakor pa je Donald Trump karizmatična persona, ki vas ne bo pustila hladnih. Sploh če spremljate polemike, ki se ustvarjajo okoli njegove kandidature za predsednika ZDA.

Medtem ko tudi novinarji po Sevnici raziskujejo korenine njegove slovenske žene Melanije, lahko vi za 50% ceneje prelistate še Trumpovo uspešnico: 'Misli na veliko in zmaguj!'

Donald J. Trump v svoji knjig, ki jo je napisal skupaj z Billom Zankerjem, opisuje miselnost, ki jo morajo imeti podjetniki in managerji, da bi uspeli v poslu. Te strategije so dokazane in preverjene s strani tistih, ki so se naučili razmišljanja na veliko in uspeli v svojem življenju.

Bill Zanker je Donaldovo strategijo uporabil, da je svoj promet povečal za več kot 20-krat. Oba sta bila na dnu in vesta, kako je, če so vsi proti tebi – in oba sta doživela uspeh tako, da sta razmišljala na veliko! Tega se lahko enostavno naučite.