Količina:

0


Znesek:

0,00

Najbolj znana in uspešna inspiracijska svetovalka pri nas

 Danes bi vas radi spomnili na eno najbolj znanih in uspešnih motivacijskih / inspirativnih svetovalk v Sloveniji - Dobro vilo Majo Debelak.
Katera izmed 11-ih knjig ter rokovnikov je vaša najljubša izdaja Dobre vile? :)

Maja Debevc (Debelak), bolj znana kot Dobra vila Maja, je inspiracijska in intuitivna svetovalka, ki predava po celi Sloveniji in na tisoče ljudi opogumlja k zavestnemu uresničevanju sanj. Svoje znanje deli na predavanjih, individualnih svetovanjih in motivacijskih predavanjih za podjetja. Na spletnem portalu Facebook je v zelo kratkem času pridobila več kot 60.000 članov. Bila je avtorica odmevnih kolumn, POP-ova in Dnevnikova inspiracijska svetovalka, danes vas nagovarja preko TV kanala TV3 v oddaji Moj dan in preko kolumne v prilogi Slovenskih novic »Suzi«.

Izdala je Vilinske karte − Metuljčice in je avtorica knjižnih uspešnic Čarobnost življenja, Iz uma v srce, Ljubezen, Uresničite svoje poslanstvo in Moč ljubezni. Po knjižnem prvencu je izdala tudi motivacijsko zgoščenko Čarobnost življenja. Velik uspeh sta doživeli tudi zgoščenki Ljubezen − Kako ustvariti pravega partnerja in Iz uma v srce. Je avtorica Knjige odgovorov in Knjige želja.

Vsako leto izdela tudi magični rokovnik Čarobno leto. Izdeluje energetski nakit, še posebej priljubljeni so vilinski amuletki. Za Zlatarno Celje je izdelala vilinsko linijo Lencia by Dobra vila.

Celoten nabor knjižnih izdaj ter CD-jev Maje Debelak, si oglejte tukaj >>

Prisluhnite nasvetom Dobre vile tudi preko video posnetkov na njeni spletni strani >>