PRIPOROČAMO! Ljubezen ali dandanašnja farsa? - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

PRIPOROČAMO! Ljubezen ali dandanašnja farsa?

Partnerska razmerja sodijo med najpomembnejše odnose. Zakaj se torej skoraj polovica vseh (ne)poročenih parov razide? Kaj je ljubezen? Je resnično potrebno nekaj izgubiti, da se zavemo, kaj je najbolj bistveno v odnosu med dvema osebama?

To je le nekaj vprašanj, na katera nam bo v tokratnem mozaiku za dušo odgovorjal Sebastian Horvat, avtor knjige Ljubezen ali dandanašnja farsa, ki vas ob branju ne bo pustila ravnodušne.

Knjiga na poljuden način, pronicljivo in s precejšnjo mero zdravega humorja govori o odnosih v prijateljski in predvsem v partnerski zvezi. Skozi temeljni razmislek o definiciji ljubezni razkriva številne vzroke neuspešnih partnerskih zvez. Z razčlenitvijo tako čustvene kot tudi seksualne nezvestobe se dotakne tudi občutljivega področja varanja. Avtorja so poglabljanje, analize in predvsem ogromno časa, preživetega z mnogimi sogovorniki, pripeljali do številnih odgovorov, ki vam jih ta knjiga ponuja za lažje razumevanje sebe in ljudi okoli nas.

Morda vam knjiga obrne svet na glavo - tisto "ta pravo". (Sebastian Horvat)

Več o avtorju in knjigi >>

Trda vezava, 15,5 x 22 cm, 223 strani.