Količina:

0


Znesek:

0,00

Pobarvanka za odrasle le 7 eur!

Pobarvanke za odrasle so v hipu osvojile svet! Prebudite umetnika v sebi, ali kreativno žilico vaših najdražjih. Že za skromnih 7 eur lahko naročite Pobarvanko za odrasle s 23 čudovitimi pobarvankami z motivi živali.

BLAGODEJNI UČINKI BARVANJA POBARVANK:

Če se vam nemara zdi, da je barvanje pobarvank rezervirano samo za otroke, se motite. Pobarvanke za odrasle že dolgo niso samo modna muha – vse več se namreč piše tudi o blagodejnih učinkih takšnega ustvarjanja. Po mnenju terapevtov in zadovoljnih uporabnikov naj bi barvanje vzorčkov zmanjševalo občutek tesnobe in napetosti. Prav tako naj bi s tem urili koncentracijo.

Barvanje naj bi bilo ravno dovolj zahtevno, da ste pozorni, a ne toliko, da ob tem ne bi mogli klepetati, na primer s še eno ali dvema navdušenima ustvarjalkama. Z barvanjem množice vzorcev in geometrijskih likov boste krepili tudi finomotoriko, predstavo in kreativnost, ob tem pa se še neznansko zabavali.
Da je tovrstno ustvarjanje v svetu in pri nas resnično priljubljeno, dokazuje tudi dejstvo, da je samo na Amazonu mogoče najti več kot 2000 tovrstnih naslovov, zanimanje zanje pa še kar ne pojenja.

Zelo verjetno igra pri barvanju pobarvank veliko vlogo tudi nostalgija - vsi se namreč zelo radi vračamo v brezskrbne otroške dni.

7,00 eur, mehka vezava, 21 x 30 cm, 23 strani.