Gorenjski glas o eni najbolj vročih naravoslovnih knjig v Evropi! - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Gorenjski glas o eni najbolj vročih naravoslovnih knjig v Evropi!

RECENZIJA iz revije Gorenjski glas o eni najbolj vročih naravoslovnih knjig v Evropi - *Skrivno življenje dreves!*

Ko boste prebrali to knjigo, bodo gozdovi tudi za vas postali magični kraji.

"Lenobnost dreves se odraža tudi pri razmnoževanju, saj to načrtujejo vsaj leto dni vnaprej. Od vrste je odvisno, ali vsako pomlad pride do drevesne ljubezni. Medtem ko iglavci svoja semena pošljejo na pot vsako leto, če je to le mogoče, imajo listavci drugačno strategijo. Preden se odločijo za cvetenje, se dogovorijo med seboj, ali naj prihodnjo pomlad začnejo z naraščajem ali raje počakajo še leto ali dve."

"Ste vedeli, da imajo drevesa že od nekdaj svoj internet (wood-wide-web), sestavljen iz korenin in gobjih hif, in si po njem sporočajo vse sorte. Upam, da smreke, ki so že neozdravljivo bolne, še pravočasno sporočijo zdravim, naj se pripravijo na nalet lubadarjev … Drevesa in tale knjiga o njih so zakon!"

Celotno objavo si oglejte tukaj  - Recenzija: Miha Naglič >>