KULTNA KNJIGA 'Mali princ' tudi na Galarni! - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

KULTNA KNJIGA 'Mali princ' tudi na Galarni!

Tokrat je pred nami 'Mali princ' v obliki darilne knjige, ki je primerne velikosti tako za na knjižne police kot za na pot, da nas lahko modrosti Malega princa spremljajo na vsakem koraku.

Saint-Exupéry je bil ena najzanimivejših osebnosti med pisatelji v prvi polovici tega stoletja. Bil je predvsem človek dejanj, njegovo delo pa je raslo naravnost iz njegovega življenja. Kljub temu da je napisal več knjig za odrasle, je največji uspeh doživel z Malim princem.

Mali princ je prišel med ljudi, da bi jim odprl oči za lepoto okrog njih, ki je ne vidijo. Slepijo jih njihove strasti in napake. V knjigi je nanizana cela vrsta skrivnosti in razmišljanj tako o ljubezni do bližnjega kot tudi do vseh živih bitij. Bistvena pa je tista, ki jo malemu princu izda lisica, ko pravi:
"Kdor hoče videti, mora gledati s srcem." To pa je tudi glavno sporočilo te čudovite knjige.

Cena: 9,90 eur, trda vezava, 11,5 x 16 cm, 113 strani.