0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
-5%

Obljuba s Plejad

0 (Št. mnenj 0, ocena iz Goodreads)
Avtor: Christine Day
Založba: Zavod Gaia planet
Leto izida: 2018
ISBN: 9789619438732
Vstopite v kolektivni um, zagotovite si svojo sveto dediščino in aktivirajte svojo usodo. Plejadanci vstopajo v novo obdobje razvoja. Odprl se je nov večdimenzionalni časovni okvir, frekvenca čiste svetlobe, s čimer se je aktiviral sveti trenutek pomembnega vidika njihove zaveze človeštvu, kar Plejadanci imenujejo izpolnitev obljube izpred številnih preteklih življenj. Sedaj je nastopil trenutek, da človeštvu razkrijejo svete vidike vsega, kar smo in kaj moramo storiti, da se bomo v polnosti uresničili in začeli opravljati vlogo, ki nam je bila dana na Zemlji.
Preberite več
Na zalogi
Redna cena: 25,90 €
Prihranek: 1,30 € (5%)
Spletna cena: 24,60 €
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

za naročila nad 40 €.

Hitra dostava

Hitra dostava

Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.

Knjige na zalogi

Knjige na zalogi

98 % izdaj je na zalogi.

PLEJADEJCI:

Plejadanci živijo na odprti zvezdni kopici v ozvezdju Bika, imenovani Plejade, katere sestavlja veliko število čudovitih in bleščečih zvezd. S teleskopom jih je vidnih približno sto, s prostim očesom pa le šest ali sedem. Ker je plejadska raven naslednji korak oziroma raven človeške evolucije, nam visoko razsvetljena bitja s Plejad predajajo določeno znanje, s katerim nam želijo pomagati uresničiti višjo duhovno usodo. Visoko razsvetljena bitja s Plejad oziroma posebne plejadske sile živijo na zelo visoki frekvenci, ki je bistveno višja od naše.

Plejadanci vstopajo v novo obdobje razvoja. Odprl se je nov večdimenzionalni časovni okvir, frekvenca čiste svetlobe, s čimer se je aktiviral sveti trenutek pomembnega vidika njihove zaveze človeštvu, kar Plejadanci imenujejo izpolnitev obljube izpred številnih preteklih življenj. Sedaj je nastopil trenutek, da človeštvu razkrijejo svete vidike vsega, kar smo in kaj moramo storiti, da se bomo v polnosti uresničili in začeli opravljati vlogo, ki nam je bila dana na Zemlji.

SAMOURESNIČITEV:

Energija njihove obljube je ključ, ki odpira vrata do nadaljnjega prebujanja procesa samouresničitve na večdimenzionalni ravni. Obljuba aktivira razkritje uvidov in znanj pri vseh, ki iščemo resnico – informacij, ki nam bodo pomagale razumeti prehod, v katerem smo se znašli, in vlogo, ki jo moramo odigrati, da se bomo v polnosti odprli za svojo veličino. Več blagoslovljenih razkritij vas bo uglasilo z globljim naravnim vidikom vaše človeške in duhovne narave. Obljuba s Plejad vključuje 13 kanaliziranih zvočnih posnetkov, s katerimi boste preko večdimenzionalnih svetlobnih iniciacij stopili neposredno v stik z bitji s Plejad.

UVODNA BESEDA PLEJADEJCEV:

Preljubi, pozdravljamo vas. Naša naloga v tem času je, da vam na planetu Zemlja pomagamo aktivirati energijo »obljube«, ki je pomembna zaključna faza našega poslanstva, ob pomoči katere se boste tudi vi premaknili naprej in izpolnili svoje. En aspekt obljube zajema iniciacije, ki bodo odstranile niz tančic, pečatov in filtrov, ki so bili postavljeni v vaš telesni ustroj in zaradi katerih ste imeli omejen dostop do zavesti višjih svetov. Vsi pravkar našteti vsadki so omejevali vaše doživljanje skozi številna življenja, da ste lahko v polnosti živeli kot ljudje. Vendar več o tem kasneje.

Za omejeno tridimenzionalno resničnostjo iluzije obstaja brezčasni prostor vseh možnosti, da se ponovno združite s svojim jazom. Časovni prostor brez konca nosi v sebi večdimenzionalno obliko vaše zavesti, kjer domuje vaš popolni obstoj. Pripravljeni ste na razodetje, pripravljeni ste, da se spet vrnete na kraj srečanja.

»Vi ste tisti, na kogar ste čakali.«

To sporočilo je poslano vsem tistim, ki ste pripravljeni stopiti naprej in se spustiti v razburljivo naslednjo fazo svoje izkušnje na Zemlji. Živimo v drugačnem času kot kdaj prej v zgodovini vesolja. Tudi tokratnemu skupinskemu energijskemu trenutku ni para. Zdaj se je odprl trenutek večdimenzionalnosti in primerjamo ga z vrati, ki vodijo v novo, vi pa imate na izbiro, da se podate onkraj iluzije, v oklepu katere ste že mnoga življenja. Energija obljube vam je odprla možnost za preseganje iluzornih izkušenj sveta treh dimenzij. Zdaj lahko začnete naravno izražati svojo neodvisno naravo v večdimenzionalnosti.

Spoštujemo vaš proces in smo priče vsega, kar je globoko zakoreninjeno v vas zaradi življenja v tridimenzionalnosti na Zemlji. Spoštujemo vaš človeški vidik in življenjske zgodbe, kot ste jih živeli in doživeli. Vemo in zavedamo se, da ste se zdaj pripravljeni spopasti s popolnim novim vidikom samega sebe, ki je dolgo časa miroval na drugi strani dimenzionalne tančice onkraj tridimenzionalnega življenja. Vpeljan je bil proces, ki je bil vtkan v del popolnega načrta, po katerem ste ostajali ločeni od svojega duhovnega vidika. Razpeli smo tančice, da ste ostajali zakoreninjeni v iluzornem stanju in v omejenem obsegu dojemali resnico, zato tudi niste mogli utrditi in obdržati povezav s samim seboj v višjih sferah.

Namen večjega dela velikega načrta je bil blokirati zaznavanje našega duhovnega vidika z več pečati in filtri v vašem fizičnem telesu, zaradi katerih ste ostajali v ločenosti. Pečati in filtri so vsadki, ki so se energijsko aktivirali ob rojstvu, da ste ostajali v omejenem stanju iluzije. Vsadki so vas uspešno ohranjali ločene od vaše višje duhovne zavesti in vas zadrževali v prostoru ločenosti, v katerem niste mogli doživeti resnice o svojih neomejenih potencialih in svete vezi z enostjo, ki je značilna za božjo zavest.

Marsikomu od vas so vsadke napačno predstavili drugi ali ste si jih napačno razlagali kar sami. Nekateri se ne morete znebiti občutka, da jih imate zato, da bi vas nadzorovali, da ste njihova žrtev, a ni tako. Niste in tudi nikoli niste bili žrtev. Pomembno je, da razumete, da ste nanje pristali že vnaprej, ker ste želeli v polnosti doživeti ločenost na Zemlji.

Vsadki so povzročili celoten spekter iluzij, ki se odigravajo v človeški drami. Prav zato ste prišli na Zemljo: da bi kot ljudje živeli v iluziji, s čimer ste se že vnaprej strinjali. Prek človeškega vidika ste se popolnoma pogreznili v čustveno dramo, kakršno poznamo tukaj. Zato je pomembno, da se zavedate, da ste se za izkušnjo bivanja v človeškem telesu nekoč nekje odločili sami in da jo kot tako tudi sprejemate.

Vi ste pristali nanjo. Popolnoma ste se posvetili igranju svoje človeške drame. Na lastni koži ste doživeli, kaj pomeni biti vklenjen v iluzijo svoje pomembnosti in moči.

V širši sliki znotraj vesolja, ki presega iluzijo tridimenzionalnega sveta, vedo, da so se vsa vaša življenja zgodila v enem samem trenutku, kot bi trenil z očesom. Samo vi ste živeli v močni iluziji časa, ki je bila zasidrana na planetu, zato so se vam izkušnje zdele brezkončne, a so v resnici trajale en sam hip. V prejšnjih življenjih ste ob koncu utelešenja zapustili svoje fizično telo, odpotovali v višje svetove in se spet v polnosti povezali z resnico. Vaša izvorna matrika za to življenje pa je popolnoma spremenjena in se močno razlikuje od izvorne matrike katerega koli prejšnjega življenja. Pomikate se v naslednje obdobje evolucije. Še vedno v svojem fizičnem telesu se rojevate skozi sveti načrt svojega vtisa in spet se uglašujete z resnico o sebi.

Ko bodo vsadki odstranjeni, boste lahko storili korak naprej in s polno zavestjo doživeli univerzalno skupnost v enosti. Takrat boste stopili na mesto, ki vam pripada, kar predstavlja naslednjo fazo vašega poslanstva na Zemlji. Znotraj sebe se boste počutili popolnoma izpolnjene, da boste lahko dokončali svoje tukajšnje poslanstvo. Zavestno boste delovali z zornega kota več dimenzij, čeprav boste še vedno v svojem fizičnem telesu. Vedite, da boste obudili sebe in se premaknili onkraj tančic. Sami se boste z naravnimi danostmi in orodji, ki jih boste imeli, ponovno povezali, stopili na drugo stran iluzije. Odstranili boste pečate in filtre, jasno se vam bo odstrla resnica o vas, razodeto vam bo vaše resnično bistvo.

/.../

Z ljubeznijo vas blagoslavljamo,

Plejadejci

Mehka vezava, 13,5 x 21 cm, 240 strani.

##
Bralci

Zaupalo nam je že

32.140

bralcev

Paketi

Odposlali smo že

42.382

paketov

Knjige

V prodaji imamo

7.810

knjig

newsletter_image

Prijava na e-novice

Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.

Podjetje Avrora AS d.o.o. bo z vašim soglasjem interno obdelovala osebne podatke, ki so navedeni v spodnjem obrazcu in jih uporabila za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil na koncu vsake e-novice ali preko maila info@galarna.si