0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
-5%

Psihodrama: Sprememba skozi akcijo

0 (Št. mnenj 0, ocena iz Goodreads)
Avtor: Vladimir Milošević
Založba: Primus
Leto izida: 2018
ISBN: 9789617033588
Besedilo, ki je pred nami, nam pripoveduje, da so vsa podcenjevanja, zanikanja, neupoštevanja in diskvalifikacije psihodramske terapevtske metode krivični in kažejo na nepoznavanje metode. V uvodu knjige nam avtor ponudi splošno definicijo psihodrame kot »psihoterapevtske metode, ki kot osnovno sredstvo terapevtskega postopka uporablja scensko tehniko oziroma dramsko igro«.
Preberite več
Na zalogi
Redna cena: 27,00 €
Prihranek: 1,35 € (5%)
Spletna cena: 25,65 €
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

za naročila nad 40 €.

Hitra dostava

Hitra dostava

Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.

Knjige na zalogi

Knjige na zalogi

98 % izdaj je na zalogi.

Prek psihodramskih tehnik, kot so igranje in zamenjava vlog, princip ogledala, dvojnik, projekcija prihodnosti in solilokvija (notranji govor), po izkušnjah avtorja kot dolgoletnega psihodramskega terapevta, pri pacientih pride do pomembnih sprememb na področju zmanjševanja in/ali izginjanja simptomov, rasti in razvoja osebnosti, razširitve osebnostnih kapacitet (sproščenost, večja kreativnost in razvoj avtentičnosti) ter kakovosti življenja pacientov. Pred nami je torej knjiga, ki jo lahko mirne vesti in brez pretiravanja označimo kot učbenik psihodrame.

Pri tem je treba dodati, da je knjiga kot učbenik zelo zahtevna v tem smislu, da predpostavlja precej široko in poglobljeno znanje osnovnih elementov in izhodišč relevantnih psihoterapevtskih metod. Za začetnike je besedilo zahtevno, pa vendar branje knjige priporočam tudi njim in še komu drugemu, ki ga zanima humanistična znanost. Besedilo namreč omogoča, ob vsej svoji zahtevnosti, osnovni vpogled v to, kaj psihodrama sploh je, in tako odpravlja pomisleke v zvezi s tem.«

- Gorazd V. Mrevlje

Mehka vezava, 22,0 x 14,0 cm, 314 strani.

OGLEJTE SI PREDSTAVITEV KNJIGE V MLADINSKEM GLEDALIŠČU:

https://4d.rtvslo.si/arhiv/kultura/174583543?jwsource=cl

O AVTORJU:

Vladimir Milošević, rojen leta 1963 v Beogradu, je psihiater, psihodramski terapevt, supervizor in edukator. Diplomiral je na medicinski fakulteti univerze v Beogradu leta 1989, na isti fakulteti je leta 1997 zaključil specializacijo iz psihiatrije. Izobraževanje iz psihodrame, ki je potekalo v sodelovanju beograjske medicinske fakultete z Oxford Medical School, je zaključil 1991. Zaposlen je v Psihiatrični bolnišnici Idrija. Vodi psihodramsko izobraževanje v Sloveniji, Srbiji ter na Hrvaškem in je gostujoči vodja psihodramskega usposabljanja v Avstriji, Izraelu in Makedoniji. Je ustanovitelj in prvi vodja Instituta za psihodramu v Beogradu (European Accredited Psychotherapy Institute) ter soustanovitelj in vodja mednarodnih psihodramskih seminarjev Cross Cultural Trainig Days (2002–2011) in International Spring Accademy (2010 in dalje). Milošević je avtor številnih strokovnih publikacij, predavatelj in vodja psihodramskih delavnic na številnih mednarodnih kongresih ter vodja psihodramskih delavnic v Italiji, Angliji, Belgiji ... Sodeloval je tudi kot svetovalec pri filmih Projekcije, Sa druge strane in Moški ne jočejo. Je poročen in ima dva otroka.

 

##
Bralci

Zaupalo nam je že

32.140

bralcev

Paketi

Odposlali smo že

42.382

paketov

Knjige

V prodaji imamo

7.810

knjig

newsletter_image

Prijava na e-novice

Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.

Podjetje Avrora AS d.o.o. bo z vašim soglasjem interno obdelovala osebne podatke, ki so navedeni v spodnjem obrazcu in jih uporabila za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil na koncu vsake e-novice ali preko maila info@galarna.si