0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
-5%

REvolucija vodenja

0 (Št. mnenj 0, ocena iz Goodreads)
Avtor: Branko Žunec
Založba: Družba za odličnost
Leto izida: 2021
ISBN: 9789610704553
Za voditelje prihodnosti, ki želijo ustvariti izjemne dosežke, z motiviranimi, zavzetimi in pogumnimi zaposlenimi. Revolucija vodenja prinaša sveže, zdravo – razumske (ZKP) in sodobne koncepte vodenja na način, kot ga še niste doživeli. Imate priložnost, da spoznate ozadje odličnih vodstvenih potez in konceptov, ki vas bodo presenetili.
Preberite več
Na zalogi
Redna cena: 47,25 €
Prihranek: 2,36 € (5%)
Spletna cena: 44,89 €
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

za naročila nad 40 €.

Hitra dostava

Hitra dostava

Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.

Knjige na zalogi

Knjige na zalogi

98 % izdaj je na zalogi.

- Ste vedeli, da je sodelavec, ki vam pogosto nasprotuje in spodbija vaše vodstvene odločitve, dejansko vaš zaveznik? Kako?

- Ste vedeli, da lahko 10 minut določene aktivnosti na dan poveča vašo vodstveno avtoriteto tudi do 20 odstotkov? Katere?

Za nekatere bo ta knjiga Revolucija vodenja – predvsem za tiste, ki so novi v vlogi vodje.

Mehka vezava, 14,8 x 21,0 cm, 404 strani.

AVTOR O KNJIGI:

V knjigi je zajetih 20 let izkušenj, primerov in zgodb s področja vodenja. Služi kot odličen vodnik za vodstvene situacije, s katerimi se vodje srečujejo na dnevni ravni in pogosto ne izkoristijo priložnosti, ki jih ponujajo. Vključuje prijeme, modele in pristope iz več kot 18.000 ur treningov, coachingov in predavanj z več, kot 10.000 vodji na sveh koncih sveta. Res je, da so razlike v kulturah in jezikih, a logika vodenja je povsod ista. Sledi enemu in edinemu poslanstvu odličnih vodij: ustvariti in obdržati motivirane, zavzete in pogumne sodelavce, ki delujejo in razmišljajo kot zavezniki.

Prihodnost vodenja je negotova. S knjigo (R)Evolucija vodenja pa izgleda bistveno bolj obetavno, svetlo in uspešno. Zagotovite si svoje mesto kot predstavnik odličnih vodij in sledite »svetilniku« v svet izjemnih vodstvenih zgodb in dosežkov.

KNJIGO SESTAVLJA 10 izjemnih poglavij:

0 ni bolj pomembno od …

1 in edino poslanstvo odličnega vodje

2 kategoriji delovanja vsakega vodje na tem planetu

3 dimenzije razmišljanja, ki določajo odličnost vsakega vodje

4 viri za plemenitenje vodstvenega kapitala, brez katerega vodja ni vodja

5 orodij vodstvene komunikacije, ki izdatno krepijo motivacijo in zavzetost delavcev

6 pasti vodenja in kako se jim izogniti

7 sestavin odličnosti vodje

8 področij izjemnih priložnosti za vodenje v prihodnosti

9 Revolucionarnih bonusov

O KNJIGI SO DEJALI:

"Kaj naj rečem Branko? Berem Revolucijo vodenja in si želim, da bi jo prebrala pred 20-imi leti. Vse ob svojem času! Hvala za knjigo...Berem jo že drugi dan in hvaležna za vsako stran." - Tanja Čajavec, ZAPOSLITVENI CENTER GRIFFIN

"Podobne knjige po navadi odložim po 20-ih straneh. PO dolgem času prvo zanimivo branje na to temo. In če nadaljujem Brankovo temo: Ko #igra (#delo) postane trdo, trdi začnejo igrati. Kakšen je vrstni red pristopov, ne bi smelo predstavljati dileme. Čestitke." - Devid Palcic, ROBOTINA D.O.O

O AVTORJU:

Branko Žunec je direktor in lastnik Družbe za odličnost d.o.o. in blagovne znamke BMC International. Velja za enega najbolj izkušenih in prepoznavnih poslovnih trenerjev, coachev in svetovalcev (v pravem pomenu besede) tako v Sloveniji kot tudi v tujini. V 20-ih letih kariere je razvil številne modele in orodja, s katerimi razvija in navduši udeležence ter jim pomaga do odličnih, celo izjemnih poslovnih rezultatov. Je certificiran za vrhunske vsebine na področju vodenja (menedžment, leadership) in razvoja organizacije v najtežjih izzivih in okoliščinah. Brankovi treningi (v živo in on-line) so začinjeni s primeri, modeli, zgodbami in sproščenostjo, ki še tako zahtevne treninge in coachinge spremenijo v doživetje.

Branko verjame v čisto bistvo (zakaj) in v moč vodenja. Verjame v vodje, ki jih vodijo resnične vrednote. Verjame v moč zmagovalne miselnosti.

Znanja in izkušnje svoje dolgoletne nadvse uspešne kariere je Branko Žunec tokrat združil v novi zakladnici vodstvenih modrosti – (R)Evolucija vodenja. Knjiga vas bo na sproščen način in s številčnimi zgodbami popeljala v svet vodenja, ga pretresla, zasukala in vam pomagala, da bo izjemnost postala vaša nova navada. Namenjena je vsem, ki želite ustvariti izjemne dosežke z motiviranimi, zavzetimi in pogumnimi sodelavci. Svojo strast do izjemnih dosežkov Branko, vsak teden deli s svojimi bralci preko že tradicionalnega BMC nasveta tedna, v katerih izpostavlja aktualne tematike in izzive s katerimi se ljudje srečujejo v poslu in življenju.

Bralci

Zaupalo nam je že

32.140

bralcev

Paketi

Odposlali smo že

42.382

paketov

Knjige

V prodaji imamo

7.810

knjig

newsletter_image

Prijava na e-novice

Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.

Podjetje Avrora AS d.o.o. bo z vašim soglasjem interno obdelovala osebne podatke, ki so navedeni v spodnjem obrazcu in jih uporabila za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil na koncu vsake e-novice ali preko maila info@galarna.si