Košarica je prazna
Založba: | Dedal |
---|---|
Leto izida: | 1970 |
za naročila nad 40 €.
Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.
98 % izdaj je na zalogi.
Ko pomislimo na ribe v kulinaričnem smislu, takoj pomislimo na morje in lepe srebrno lesketajoče se ribe ter druge plodove morja. Vendar se je ponudba rib v zadnjih letih bistveno spremenila. Je bogatejša, kar vpliva tudi na recepte za pripravo ribjih jedi. Tudi načini priprave se spreminjajo. Rib ne pripravljamo več le na žaru, praženih ali paniranih, v juhah in brodetih, temveč jih vse večkrat tudi kuhamo, poširamo, kuhamo v sopari, pečemo v pečici, foliji in pripravljamo s prilogami, katerih raznolikost po številu večkrat presega le tradicionalno blitvo in krompir.
Izbor v knjigi Ribje jedi nudi skoraj vse vrste priprave za vse vrste rib in morskih sadežev. Seveda vključuje tudi pripravo sladkovodnih rib. Knjiga nudi tudi nekaj napotkov o nakupovanju rib in kako prepoznati svežo ribo.
Trda vezava, 22,5 x 29,5 cm, 96 strani.
Zaupalo nam je že
31.951
bralcev
Odposlali smo že
42.382
paketov
V prodaji imamo
7.175
knjig
Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.
Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija