0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
-5%

Toni in tokovi

0 (Št. mnenj 0, ocena iz Goodreads)
Avtor: Ralph Metzner
Založba: Eno
Leto izida: 2018
ISBN: 9789616943574
Duhovnost, reinkarnacija in vpliv prednikov v enteogenski psihoterapiji. Ralph Metzner v knjigi Toni in tokovi črpa iz intuitivne senzibilnosti in psihoterapevtskih izkustev, ko pripoveduje zelo človeške zgodbe o duhovnem zdravljenju in družinskih spravah skozi prostor in čas.
Preberite več
Na zalogi
Redna cena: 22,00 €
Prihranek: 1,10 € (5%)
Spletna cena: 20,90 €
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

za naročila nad 40 €.

Hitra dostava

Hitra dostava

Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.

Knjige na zalogi

Knjige na zalogi

98 % izdaj je na zalogi.

Privlačne in izjemno napete zgodbe legendarnega transpersonalnega psihologa Ralpha Metznerja vas bodo prikovale na stol. Njegovo pisanje je zelo jasno, razumljivo in pretkano z globokim védenjem.

V knjigi Toni in tokovi mrgoli napotkov za poustvarjanje alkimistično preoblikovalnih raziskovanj, ki spreminjajo zavedanje in razkrivajo možne vplive iz prejšnjih utelešenj. Metzner opisuje petnajst primerov, ki presenečajo in poučujejo radoveden um, a tudi pomagajo ljudem, ki potrebujejo psihoterapevtsko pomoč. Knjiga vsebuje obilo redkega znanja in pripomore k razumevanju nerazložljivih pojavov, kar omogoča globok zdravilni proces.

Mehka vezava, 170 strani.

O AVTORJU:

Ralph Metzner je doktoriral iz klinične psihologije na Harvardski univerzi, kjer je sodeloval s Timothyjem Learyjem in Richardopm Alpertom. Napisal je več kot 100 člankov in nekaj knjig, med katerimi so The Unfolding Self in Green Psychology. Opravlja zasebno psihoterapevtsko prakso in je zaslužni profesor na Kalifornijskem inštitutu za integralne študije v San Franciscu ter predsednik in soustanovitelj fundacije Green Earth. Živi v Sonomi v Kaliforniji.

ODLOMEK IZ VSEBINE:

Svet prednikov in svet duhovnih vodnikov

Moje trditve temeljijo na več kot tridesetletnih izkušnjah s terapijo prejšnjih življenj in so združljive s spoznanji številnih psihikov in regresoterapevtov, med katerimi so Winafred Lucas, Denys Kelsey, Joan Grant, Kurt Leland, Michael Newton, Sylvia Browne, Caroline Myss in drugi. V življenju nas spremljata dva sveta podpornih in vodečih duš in duhov: svet prednikov in svet duhovnih vodnikov. Oba svetujeta, ko sta naprošena, čeprav nas ne silita ali kakorkoli posegata v odločitve, ki jih sprejemamo s svobodno voljo. Ko nas vodita in nam svetujeta v sanjah in intuitivnih prebliskih, se ju le včasih zavedamo ali pa sploh ne, Brž ko sprejmemo stvarnost njune navzočnosti, lahko z vajo stopnjujemo spomin in zavestno sprejemanje njunega vodenja in nasvetov.

Svet prednikov sestoji iz duš – ne osebnosti – staršev in starih staršev po materini in očetovi strani, včasih zajema tudi daljne prednike in sorojence staršev. To so duše, ki nas spremljajo v sedanjem življenju in nas lahko vodijo in nam svetujejo glede vprašanj in težav v tokratnem utelešenju. Ni pomembno, ali se starši ali stari starši osebno zavedajo svoje vloge na dušni ravni, čeprav včasih pretirano vsiljujejo svoje vodstvo. Morda imamo prav zaradi tega bolj čisto in manj nastlano povezavo z dušami staršev in prednikov po njihovi smrti, ko se veliko manj ukvarjajo z vodenjem skozi podrobnosti naše življenjske poti.

Globina osebne povezave s posameznimi predniki je zelo različna – po naravi so nam nekateri bližji od drugih. Ni nujno, da so bili v življenju modre ali duhovne osebe. Toda ker so na drugi strani ločnice med življenjem in smrtjo, lahko posredujejo koristne poglede in celo družinske skrivnosti, ki jih živeči družinski člani sploh ne poznajo. Naj navedem samo en primer: če oseba dvomi o tem, kdo je pravzaprav njen oče, lahko razkrije resnico le zavestna interakcija z materino dušo - pred smrtjo ali po njej. Zatorej so predniške duše izjemno pomembne pri razpletanju včasih zmedenih in prikritih linij družinske karme.

Svet duhovnih vodnikov, ki ga navadno zaznavamo kot nekako »višjega« in bolj oddaljenega od sveta prednikov, sestoji iz skupine vodnikov ali duhovnih učiteljev, nekaterih človeških, nekaterih mogoče šamanskih živali moči ali božanskih duhov, ki jih poznamo iz mitov in videnj. To so duše-duhovi, ki nas poznajo in spremljajo skozi številna življenja v različnih obdobjih in prostorih. Z njimi se srečamo po smrti, ko nastopi čas za ogled in oceno vsega, kar smo se naučili v pravkar sklenjenem zemeljskem življenju. Povedo nam, katere načrte in naloge imamo v višjih svetovih. To je svet bitij, ki nam lahko predajo vedenje o tistih prejšnjih utelešenjih, ki mogoče vplivajo na sedanje okoliščine, in nas pripravijo na možna prihodnja utelešenja. Zaznava tega višjega sveta vodnikov je navadno manj jasna kot zaznava sveta prednikov, povezave in prejeto vodstvo pa postanejo z vajo očitnejše. Po mojih izkušnjah se sveta navadno ne prekrivata – čeprav so možne izjeme, do kakršnih lahko pride, kadar je kateri od prednikov tudi pomemben duhovni vodnik.

##
Bralci

Zaupalo nam je že

32.244

bralcev

Paketi

Odposlali smo že

44.762

paketov

Knjige

V prodaji imamo

7.956

knjig

newsletter_image

Prijava na e-novice

Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.

Podjetje Avrora AS d.o.o. bo z vašim soglasjem interno obdelovala osebne podatke, ki so navedeni v spodnjem obrazcu in jih uporabila za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil na koncu vsake e-novice ali preko maila info@galarna.si