0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
-5%

Vaš human design

Odkrijte svojo edinstveno življenjsko pot in način, kako po njej zavestno krmariti

0 (Št. mnenj 0, ocena iz Goodreads)
Avtor: Shayna Cornelius in Dana Stiles
Založba: Hiša knjig
Leto izida: 2023
Vezava: Mehka vezava
Dimenzije: 22.5 x 17 cm
Število strani: 175
ISBN: 9789617201482
SPOZNAJTE SVOJ EDINSTVENI ENERGIJSKI TIP IN GA IZKORISTITE ZA USPEH IN SAMOURESNIČITEV! Se sprašujete, kakšen je vaš življenjski namen? Zaradi česa ste tukaj? Kako delati, se pri tem zabavati in se z največjo lahkoto povezovati z drugimi? Vse to je v vaši zasnovi! Human design je revolucionaren sistem samorazumevanja. Vključuje modrosti iz zahodne astrologije, sistema čaker, Ji džinga, kabalskega drevesa življenja ter vidike sodobne kvantne mehanike, biokemije in astronomije.
Preberite več
Na zalogi
Redna cena: 27,90 €
Prihranek: 1,40 € (5%)
Spletna cena: 26,50 €
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

za naročila nad 40 €.

Hitra dostava

Hitra dostava

Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.

Knjige na zalogi

Knjige na zalogi

98 % izdaj je na zalogi.

SPOZNAJTE SVOJ EDINSTVENI ENERGIJSKI TIP IN GA IZKORISTITE ZA USPEH IN SAMOURESNIČITEV!

Se sprašujete, kakšen je vaš življenjski namen? Zaradi česa ste tukaj? Kako delati, se pri tem zabavati in se z največjo lahkoto povezovati z drugimi? Vse to je v vaši zasnovi! Human design je revolucionaren sistem samorazumevanja. Vključuje modrosti iz zahodne astrologije, sistema čaker, Ji džinga, kabalskega drevesa življenja ter vidike sodobne kvantne mehanike, biokemije in astronomije.

To mogočno orodje zelo natančno razkriva, da ima vsak človek različne naravne talente, edinstven življenjski namen in poseben način delovanja, ki ga usklajuje s svojo pravo naravo. Prav tako ponuja praktične strategije za pristno, lahkotno in uspešno krmarjenje po vaši edinstveni življenjski poti.

KAKŠNA JE VAŠA ENERGIJSKA ZASNOVA?

  • Ali ste manifestor? Ustvarjeni ste za to, da spodbujate spremembe s sprejemanjem svoje drzne in neodvisne narave. Tukaj ste zato, da počnete, kar želite, kadar želite, ker to želite!
  • Ali ste generator? Tukaj ste zato, da se nehate spraševati, kaj bi morali storiti v prihodnosti. Najbolje vam gre, če ste prisotni v sedanjem trenutku in zaupate svojim instinktom.
  • Ali ste generator manifestor? Ustvarjeni ste za to, da ste večplastni in da delujete izven okvirjev. Ko se odzivate na tisto, kar vas navdušuje, k sebi zlahka pritegnete, kar si želite.
  • Ali ste projektor? Pozabite na hitenje in neskončno garanje. Tukaj ste zato, da prispevate svojo modrost in spoznanja, ne pa, da se trudite z običajnim 40-urnim delovnikom.
  • Ali ste reflektor? Zasnovani ste tako, da zrcalite svet okoli sebe in doživljate neomejeno število zanimanj in občutkov. Tukaj ste, da se osvobodite potrebe po definiranju sebe in sprejmete svojo odprtost.

 

Human design vas usmerja, kako se lahko skozi življenje in svet okoli sebe premikate na način, ki je energijsko usklajen z vami, tako da boste v vsakdanjem življenju doživljali manj odpora, več uspeha, harmonične povezave, božanski čas in tok. Najboljše od vsega pa je, da vam ponuja posebna navodila, kako lahko okrepite svojo avro in kot magnet dan za dnem pritegnete v življenje svoje sanje, in to na način, ki ustreza vam.

Odkrijte najboljšo različico sebe s pomočjo knjige Vaš human design!

"Ta knjiga je lahko tvoj odličen pripomoček pri poglabljanju znanja o svoji human design karti in vpeljevanju uporabnih praks v svoj vsakdan, ki podpirajo Tebe. Da ne govorim o tem, kako zelo je estetsko dovršena in kvalitetno prevedena! Human design jezik je kompleksen že v originalnem, angleškem jeziku in je dober prevod ključen za dobro razumevanje tega orodja." . Milena Karanović, intuitivna mentorica, Human design svetovalka in učiteljica zavestnega življenja.

O AVTORICAH:

Shayna Cornelius and Dana Stiles sta strokovnjakinji za human design, duhovni učiteljici in ustanoviteljici v duhovnost usmerjenega podjetja Day-Luna™. Verjameta, da je njun namen pomagati širiti kompleksno in življenje spreminjajočo modrost human designa na razumljiv in dostopen način.

DALJŠA RAZLAGA DELOVANJA SISTEMA HUMAN DESIGN:

Human design je sistem samospoznavanja, ki združuje astrologijo, I Ching, kabalsko drevo življenja in sistem čaker. Temelji na ideji, da se vsak človek rodi z edinstveno gensko kodo, ki lahko razkrije njegove individualne lastnosti, prednosti, slabosti in življenjski namen. Sistem human design je konec 20. stoletja razvil Ra Uru Hu, ki je trdil, da je informacije prejel v mistični izkušnji. Sistem je v zadnjih letih postal priljubljen zlasti v duhovnih skupnostih in skupinah za samopomoč.

Temelj sistema human design je zamisel, da ima vsaka oseba posebno "zasnovo", ki temelji na njenih rojstnih podatkih (datum, ura in kraj rojstva). Ta zasnova je predstavljena s telesno karto, ki prikazuje razporeditev devetih centrov v telesu, od katerih ima vsak posebno funkcijo, in 64 heksagramov, ki predstavljajo različne kombinacije I Chinga. 

Human design deli ljudi na pet glavnih energijskih tipov: manifestorje, generatorje, generator manifestorje, projektorje in reflektorje. Vsak izmed njih ima drugačno strategijo za življenje v skladu s svojo zasnovo in izpolnjevanjem svojega namena. Najpogostejši so generatorji in generator manifestorji, ki so zasnovani tako, da imajo trajnostni vir energije. Spodbujamo jih, da pred ukrepanjem počakajo na nekaj, na kar se bodo odzvali, namesto da bi sami dali pobudo. Projektorji so zasnovani tako, da lahko vidijo in vodijo druge, vendar morajo počakati na povabilo, preden delijo svojo modrost. Reflektorji so najredkejši tip in so zasnovani tako, da odražajo energijo svojega okolja, zato morajo biti v pravem okolju, da lahko polno zaživijo. Manifestorji so zasnovani tako, da so neodvisni in samostojni, z zmožnostjo dajanja pobud in ustvarjanja sprememb v svetu. Imajo močno avro, ki lahko druge privlači ali odbija, odvisno od situacije.

Human design pozna tudi različne profile osebnosti, ki temeljijo na kombinaciji dveh številk v karti. Vsak profil ima drugačno življenjsko pot in namen, kar lahko zagotovi vpogled v izbiro poklica, odnose in osebno rast. Mnogi ljudje menijo, da je human design dragoceno orodje za samospoznavanje in
osebno rast. Kot pri vsakem sistemu samospoznavanja se mora posameznik sam odločiti, ali z njim resonira in mu lahko pomaga živeti bolj izpolnjujoče življenje.

##
Bralci

Zaupalo nam je že

32.244

bralcev

Paketi

Odposlali smo že

44.762

paketov

Knjige

V prodaji imamo

7.956

knjig

newsletter_image

Prijava na e-novice

Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.

Podjetje Avrora AS d.o.o. bo z vašim soglasjem interno obdelovala osebne podatke, ki so navedeni v spodnjem obrazcu in jih uporabila za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil na koncu vsake e-novice ali preko maila info@galarna.si