0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
-5%

Zakaj pa ne?

Avtor: David Stegu
Založba: Samozaložba
Leto izida: 2021
"Dragi mladi bralci (in vsi tisti, ki ste mladi po srcu)! Veseli me, da vam v branje lahko ponudim knjigo, ki je nastala po mnogih doživetjih z različnih koncev sveta. Knjiga Zakaj pa ne? je preplet potopisnih vtisov ter razmišljanj, opažanj in spoznanj, ki sem jih ob tem lahko pridobil. Podali se bomo na potovanje vse od Združenih držav Amerike, kjer bomo nekaj časa bivali z Indijanci in raziskovali Divji zahod ter se odpravili tudi na obisk države, kjer se nahajajo najvišje gore na svetu, pod njimi pa živijo izjemno močni ljudje, se lotili edinstvenega vzpona na kirgiški sedemtisočak ter nenazadnje vse to oplemenitili še s številnimi bogatimi doživetji v naši prelepi deželi. Odločitev, da s knjigo vsa ta izkustva delim z vami izhaja iz prepričanja, da skrivajo v sebi mnogotera bogastva, ki nam lahko pomagajo na naši poti v življenju in jo tudi resnično osmislijo ter naredijo lepo, pustolovsko in izpolnjujočo. Še posebej mi je dragoceno, da lahko to storim v teh časih, ko se soočamo še z dodatnimi izzivi in si želim, da vas vsebina te knjige nagovori in tako ponudi kakšen dodaten most, za tiste primere, ko se zdi, da so izzivi nepremostljivi. Vabim vas k branju." - David SteguPrelistajte notranjost knjige: http://www.galarna.si/img/products/zakaj_pa_ne.pdf
Preberite več
Na zalogi
Redna cena: 25,00 €
Prihranek: 1,25 € (5%)
Spletna cena: 23,75 €
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

za naročila nad 40 €.

Hitra dostava

Hitra dostava

Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.

Knjige na zalogi

Knjige na zalogi

98 % izdaj je na zalogi.

O AVTORJU:

Učitelj angleščine. Klic po poslanstvu učitelja se je pričel oglašati med šolanjem na škofjeloški gimnaziji, se močno utrdil s sodelovanjem pri domačem svetoduškem oratoriju ter se nato udejanjil z vpisom na enopredmetni pedagoški študij anglistike in amerikanistike na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani, kjer se je novembra 2017 z odliko tudi formalno potrdil ob zagovoru magistrske naloge The American Perception of Westward Expansion in Contemporary Literature (Ameriško dojemanje širjenja na zahod v sodobni literaturi).


Med študijem se je udeležil izmenjave na University of Central Oklahoma, kjer je uspešno opravil vse obveznosti, določene s programom izmenjave ter poleg tega kar največ časa izkoristil tudi za potovanja. Od takrat naprej ga je popotniški duh redno spremljal in ga zanesel v marsikatero dogodivščino, ki je opisana v knjigi Zakaj pa ne?. Poklicno pot je nadgrajeval z delom na poletnih šolah v Angliji ter poučevanjem na slovenskih šolah (daleč najdlje v Idriji) in vzporednim vodenjem svoje jezikovne šole Angloka, kjer poskuša tudi učenje jezika prikazati kot neke vrste potovanje. Pomemben cilj in želja je spodbujati mlade, da se kar najbolje soočajo z izzivi, ki so bili, so in še prihajajo.

AVTORJEV KOMENTAR O KNJIGI:

Svojemu poučevanju odslej kot izredno pomemben pripomoček dodajam tudi to knjigo, ki v sebi skriva pripoved o marsikateri dogodivščini, ki nedvomno kaže na to, da je življenje veliko lepše kot nam ga skušajo prikazati. Še posebej, če stremimo k temu, kot je zapisano na hrbtni strani knjige – da bi se znali dvigniti iz dolinske megle in zasijati v pristni jasnini. Kaj to bolj natančno pomeni, pa boste lahko spoznali med prebiranjem knjige.

Trda vezava, 16,5 x 23,5 cm, 280 strani.

Bralci

Zaupalo nam je že

30.138

bralcev

Paketi

Odposlali smo že

39.875

paketov

Knjige

V prodaji imamo

7.844

knjig

newsletter_image

Prijava na e-novice

Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.

Podjetje Avrora AS d.o.o. bo z vašim soglasjem interno obdelovala osebne podatke, ki so navedeni v spodnjem obrazcu in jih uporabila za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil na koncu vsake e-novice ali preko maila info@galarna.si