0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
  • Domov
  • / Bojana Ivanovič

Bojana Ivanovič

Avtorica o sebi... Kot majhna deklica sem bila precej mirna, sramežljiva in tiha, zato sem vedno bila nekje v ozadju in tista nezanimiva sošolka. Ker nisem imela veliko prijateljev, sem si že kot otrok osamljene popoldneve krajšala s pisanjem zgodbic in pesmi. Sem pa že od majhnega imela velike sanje kaj bi si želela početi. Toda že od nekdaj poslušam, da mi ne bo uspelo. Dolga leta poslušanja negativnih komentarjev in življenja v negativnem okolju so naredila svoje in res sem pričela verjeti, da mi nikoli nič ne more uspeti in da nisem vredna, da bi mi uspelo. 

Ko se sem zredila za 15 kil, sem v vrtincu neuspelih poskusov, da bi shujšala, tonila vse bolj na dno. Bila sem že v globoki depresiji in vedela sem, da je sedaj samo še vprašanje časa ali se bom čisto uničila ali pa bom poskusila nekaj spremeniti. Odločila sem se, da se bom poskusila boriti. Nisem želela zapraviti življenja v obžalovanju, da nisem vsaj poskusila. 

Pričela sem iskati odgovore zakaj mi vedno znova spodleti in zakaj vedno samo sebe sabotiram in našla sem jih. Imeli so nek smisel. Aktivno sem pričela delati na sebi in drobne spremembe na bolje so se počasi pričele kazati. Danes sem že skoraj nov človek. Skoraj zato, ker se nisem točno taka, kot si želim biti, toda sedaj vem, da sem na pravi poti, da to postanem. Močna, pogumna ženska, ki verjame vase in v svoje sposobnosti. Želim si, da bi vsak človek sledil sebi in živel življenje kot si ga želi, saj bi bil svet potem veliko bolj prijazen. S svojo knjigo 15 kil nesreče želim dati ljudem upanje in pogum, da se tudi sami pričnejo boriti za svoje sanje in srečo. V moji drugi knjigi je prav tako glavna tema SREČA. 

Zbrala sem precej zgodb ljudi, ki lahko rečejo, da so srečni v življenju in ljudi, ki s svojim življenjem niso zadovoljni, moj namen pa je bil pokazati bralcem kaj je pravzaprav pomembno, da smo srečni in kako lahko postanemo srečni oz. kaj je potrebno narediti, da je človek lahko srečen in uspešen. 

Avtorjeve knjige

Ni lepšega in lažjega načina, da si narišeš nasmešek na obraz, kot da prebereš nekaj pozitivnega....
Cena:
24,90 € 23,66 €
Učinkovite metode in nasveti iz prve roke, kako razumeti, sprejeti, obvladati, umiriti ter...
Cena:
22,80 € 21,66 €
Izredna knjiga – namenjena vsem, ki želijo svoje življenje preživeti srečno, uspešno, svobodno,...
Cena:
17,90 € 17,01 €
Zakaj je za naš napredek in rast v življenju pomembno, da se ne bojimo delati napak ter kdaj...
Cena:
23,80 € 22,61 €
Ti sam rin naprej je osvojila srca več kot 6000 bralk v Sloveniji in na Hrvaškem. Vabimo te, da...
Cena:
22,90 € 21,76 €
Bralci

Zaupalo nam je že

32.140

bralcev

Paketi

Odposlali smo že

42.382

paketov

Knjige

V prodaji imamo

7.810

knjig

newsletter_image

Prijava na e-novice

Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.

Podjetje Avrora AS d.o.o. bo z vašim soglasjem interno obdelovala osebne podatke, ki so navedeni v spodnjem obrazcu in jih uporabila za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil na koncu vsake e-novice ali preko maila info@galarna.si