Košarica je prazna
Avtor: | Tatjana Šubic, Darja Mavrin |
---|---|
Založba: | ČZD Kmečki Glas |
Leto izida: | 2022 |
Vezava: | Mehka vezava |
ISBN: | 9789612035310 |
za naročila nad 40 €.
Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.
98 % izdaj je na zalogi.
Priročnik ima več poglavij, v katerih so posebej izpostavljeni:
- osnovni pogoji za uspešno
- izdelavo kakovostnih mlečnih izdelkov,
- pomen izvajanja osnovnih
- higienskih načel v mlekarstvu,
- poznavanje lastnosti mleka,
- pripomočki za izdelavo mlečnih izdelkov,
- tehnološki postopki izdelave najpomembnejših mlečnih izdelkov,
- lastnosti in morebitne napake vsakega predstavljenega mlečnega izdelka,
- pomen pravilnega ravnanja z mlečnimi izdelki.
Mehka vezava, 17 x 23,5 cm, 200 strani.
Zaupalo nam je že
31.951
bralcev
Odposlali smo že
42.382
paketov
V prodaji imamo
7.175
knjig
Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.
Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija