0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
Novo

Žganci: Okus tradicije na slovenskem krožniku

Najbolj splošno uporabljano ime za jed, ki je predmet te knjige, so žganci. V severovzhodni Sloveniji in Porabju (na Madžarskem) je še več poimenovanj, kot npr. žganki, žganiki, žganeki, žgenki, žgajnki, žgojnki, dödöli, ožejeni žgenki, šterc. Preberite več

0 (Št. mnenj 0, ocena iz Goodreads)
Knjiga avtorja: Janez Bogataj
Založba: Hart
Leto izida: 2025
Vezava: Trda vezava
Dimenzije: 18.5 x 14.5 cm
Število strani: 100
ISBN: 9789617163629
Na zalogi
Redna cena: 25,90 €
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

za naročila nad 40 €.

Hitra dostava

Hitra dostava

Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.

Knjige na zalogi

Knjige na zalogi

98 % izdaj je na zalogi.

Slednji so vrsta koruznih žgancev, beseda pa je tudi poimenovanje za pogače zlivanke ali zlevanke. Poleg besede žganci je manj uporabljano poimenovanje drobljenci, drobljanci, kar tudi pojasnjuje način njihove priprave, tako kot to pomeni tudi beseda žganci.

Bralci

Zaupalo nam je že

32.742

bralcev

Paketi

Odposlali smo že

54.356

paketov

Knjige

V prodaji imamo

8.640

knjig

newsletter_image

Prijava na e-novice

Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje interno obdeluje moje osebne podatke