0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
-5%

Mala flora Slovenije

0 (Št. mnenj 0, ocena iz Goodreads)
Avtor: Andrej Martinčič , Tone Wraber
Založba: Tehniška založba Slovenije
Leto izida: 2021
ISBN: 9789612510268
Ključ za določanje praprotnic in semenk. Četrta, prenovljena in dopolnjena izdaja »Male flore Slovenije« obsega 3452 vrst in podvrst, od tega 3119 avtohtonih in naturaliziranih. Povečanje števila vrst gre predvsem na račun vrst, ki so bile odkrite na ozemlju Slovenije v času po tretji izdaji (torej po letu 1999).
Preberite več
Na zalogi
Redna cena: 69,99 €
Prihranek: 3,50 € (5%)
Spletna cena: 66,49 €
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

za naročila nad 40 €.

Hitra dostava

Hitra dostava

Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.

Knjige na zalogi

Knjige na zalogi

98 % izdaj je na zalogi.

Skupina kulturnih in okrasnih vrst ter prehodnih adventivnih vrst obsega 312 vrst; vključene so le najbolj znane in pogoste. Posodobljeni so tudi podatki o ogroženih in zavarovanih vrstah. Za lažje razumevanje in določanje so v uvodnem delu razloženi osnovni pojmi, uporabljeni v »Mali flori«, ki so razčlenjeni na življenjsko dobo rastlin, življenjske oblike in morfologijo. Del pojmov je razložen le pri opisu družin, vsi pa so zbrani v stvarnem kazalu.

V zadnjih letih je prišlo do številnih novih spoznanj in nekaterih ključnih sprememb v sistemu višjih rastlin. Ker pa še ni končne in splošno sprejete klasifikacije, so najpomembnejše spremembe v poglavju Pregled sistema omenjene s kratkimi komentarji. Pri poimenovanju in razvrščanju ni večjih sprememb v primerjavi s prejšnjimi izdajami, le pri določenem številu družin oziroma rodov so spremembe večje in zato na novo obdelane.

Mehka vezava, 952 strani.

Bralci

Zaupalo nam je že

31.951

bralcev

Paketi

Odposlali smo že

42.382

paketov

Knjige

V prodaji imamo

7.175

knjig

newsletter_image

Prijava na e-novice

Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.

Podjetje Avrora AS d.o.o. bo z vašim soglasjem interno obdelovala osebne podatke, ki so navedeni v spodnjem obrazcu in jih uporabila za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil na koncu vsake e-novice ali preko maila info@galarna.si