0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
-5%

Moč Zemlje in naravne magijske tehnike

0 (Št. mnenj 0, ocena iz Goodreads)
Avtor: Scott Cunningham
Založba: Cangura
Leto izida: 2021
ISBN: 9789617079197
Ko spoznamo vlogo magije v svojem življenju, spoznamo, da so vsi odgovori že v nas in okoli nas, in da je energija Zemlje bistveno močnejša, kot si morda drznemo pomisliti. Uporabimo magijo Zemlje, njenih elementov in vsakdanjih predmetov v svoj prid in prid drugih, pa nas bo čakal nov, magije poln nov svet, v katerem vlada spoštovanje do vloge narave in Matere Zemlje v našem življenju.Ko spoznamo vlogo magije v svojem življenju, spoznamo, da so vsi odgovori že v nas in okoli nas, in da je energija Zemlje bistveno močnejša, kot si morda drznemo pomisliti. Uporabimo magijo Zemlje, njenih elementov in vsakdanjih predmetov v svoj prid in prid drugih, pa nas bo čakal nov, magije poln nov svet, v katerem vlada spoštovanje do vloge narave in Matere Zemlje v našem življenju.
Preberite več
Na zalogi
Redna cena: 25,90 €
Prihranek: 1,30 € (5%)
Spletna cena: 24,61 €
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

za naročila nad 40 €.

Hitra dostava

Hitra dostava

Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.

Knjige na zalogi

Knjige na zalogi

98 % izdaj je na zalogi.

Ste se že kdaj ozrli v nebo in se vprašali, kaj pa če je vse res? Ali je to Magija? Kaj pa če je vse okoli nas res ena sama magija, če je vsaka kapljica dežja, ki jo nebesa spustijo na Zemljó, košček magije, ki nas vodi naprej? Če je vsak sončni žarek, ki ozaljša naš planet s svojo svetlobo, del širše slike, ki človeka pelje v magijo, ki je njegov obstoj, ki je obstoj vsega živega in – v naših očeh – neživega, ki pa lahko z magijo zaveje v dom slehernega od nas?

Kaj pa če nam lahko kot nekakšna magija, čarovnija, na naša vprašanja odgovore podajo koščki lubja, goreče sveče, kamni, jezera in morjá? Kaj pa če lahko prosimo magični Mesec na nebu za pomoč pri iskanju partnerja ali ustrezne službe? Kaj pa če nam magijčna Zemlja sama, naša mati, na kateri nam je dano prebivati in se učiti o svoji magiji in magiji drugih, odgovor na vsa naša vprašanja, ki se nam porajajo ob pogledu v nebo? Magija ali ne magija, dajmo reči magija, kajti verjetno nikoli ne bomo dobra razumeli, samo zaupati moramo…

Že pokojni avtor Scott Cunningham v eni od svojih več kot petdesetih knjig – ker je imel v drugem letniku študija pisanja že več napisanih knjig kot njegovi profesorji, se je odločil, da se posveti izključno vihtenju peresa – razmišlja, kako lahko s preprostimi predmeti iz narave, ki so dostopni vsem nam, kamni, cvetlicami, vodámi, listjem, ne samo prerokujemo in iščemo odgovore na vprašanja, s katerimi si razbijamo glavo, a ki so pomembna za naše življenje, ampak kako si lahko z magijo tudi morda pomagamo rešiti življenje – ste vedeli, kaj narediti z nožem, ko se bliža hud veter? Ste vedeli, kako vas lahko Mati Zemlja pomaga pozdraviti s preprostim kamnom, ki ga poberete s tal, za pomoč pri zdravljenju pa ne potrebujete dragih kamnov, ki si jih vsakdo ne more ravno privoščiti?

Zemlja in narava sta nam na razpolago, da nase prevzameta naše tegobe, naše bolí, magija je vsepovsod okoli nas. In prav magija je tista ki vse to omogoča. Cunningham nam v svoji knjigi torej predstavi starodavne tehnike magije, ki so se nekoč prenašale iz roda v rod, zdaj pa jim žal grozi pozaba. Magija ni nek hokus pokus, s katerim se ukvarjajo magi, ki se zaprejo v svoje sobe in kuhajo čarobne napoje ter pripravljajo uroke, o katerih se povprečnemu človeku sanja ne? Magija, seveda mora biti uporabljena v dober namen, ne sme biti mišljena v škodo nekoga drugega oziroma se tudi za druge ljudi ne sme uporabiti brez njihovega soglasja. Magije ni dovoljeno zlorabljati, ker je povezana s plemenitostjo človekove duše, ki si želi pomagati sebi in drugim do boljšega zdravja, do več uvidov, do srečnega partnerstva, do pomoči v primeru naravnih katastrof in še v mnogo drugih primerih.

Avtor v svoji knjigi sistematično po poglavjih razloži uporabo različnih osnovnih elementov na Zemlji: vode, zraka, ognja in zemlje za pomoč pri najrazličnejših vprašanjih in odločitvah, ki jih moramo sprejeti, ko se znajdemo na razpotju življenja, kakršna vedno znova čakajo vse nas. Magija omenjenih elementov je povezana z vsemi nami in jo lahko uporabi sleherni od nas, ker se Sonce nikoli ne vpraša, za koga sije, ker nam voda nikoli ne izstavi računa za njeno pretakanje po svetu in telesu vseh živih bitij. Iz zemlje vzklijejo semena, iz katerih se hranimo mi in druga živa bitja, ogenj s svojo močjo pa uničuje, česar ne potrebujemo več, in vliva strast v vse, kar počnemo.

Opisu magije in njenega delovanja po posameznih elementov sledijo kratka poglavja, v katerih avtor opisuje, kako lahko s preprostimi predmeti, ki so nam na voljo, od kamnov do listja in sveč, ne da bi morali za to seči globoko v denarnico, iščemo rešitve, za katere se nam morda zdi, da nam polzijo iz rok. Življenje je ena sama magija, kar se kot rdeča nit vleče po celotni knjigi. In vse nam je na dosegu roke, če le vemo, kako uporabiti naravo, ki nam podaja roko pomoči, če smo jo le pripravljeni sprejeti in z roko v roki širiti upanje v boljši svet.

V svetu, v katerem se človek morda vse bolj odtujuje od svoje z naravo povezane narave in tudi od narave in Zemlje same, je morda še kako pomembno, da se z naravno magijo vrnemo nazaj k bistvu – ker kar je znotraj, to je zunaj, narava smo mi in mi smo narava. Magija in tehnike, ki jih v knjigi opisuje avtor, so dejansko tako preproste in jasne kot beli dan, da se boste morda celo vprašali, zakaj se te magije niste spomnili sami. Narava in človek sobivata na tem planetu in prav je, da si pomagamo med seboj v vsej magiji, ki jo premoremo eni in drugi.

Zakaj nam ne bi narava pomagala s svojo magijo do boljšega življenja zase in za preostali svet? Zakaj nam ne bi narava z magijo pomagala do odgovorov, ki vodijo v za nas in za vse ostale najboljše rešitve? Zakaj nam ne bi narava z magijo pomagala do boljšega zdravja in počutja? Magija je list na drevesu, je košček lubja, je odsev v vodi, je oblak na nebu, ki se zariše v obliki, ki jo v danem trenutku potrebujemo. Magija smo mi in mi smo magija.

Mehka vezava, 21,0 x 13,0, 169 strani.

Bralci

Zaupalo nam je že

31.951

bralcev

Paketi

Odposlali smo že

42.382

paketov

Knjige

V prodaji imamo

7.175

knjig

newsletter_image

Prijava na e-novice

Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.

Podjetje Avrora AS d.o.o. bo z vašim soglasjem interno obdelovala osebne podatke, ki so navedeni v spodnjem obrazcu in jih uporabila za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil na koncu vsake e-novice ali preko maila info@galarna.si