0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
-5%

Človek, kam greš?

0 (Št. mnenj 0, ocena iz Goodreads)
Avtor: Marjan Ogorevc
Založba: Samozaložba
Leto izida: 2019
ISBN: 9789619469705
Marjan Ogorevc je kot otrok veliko časa preživel v gozdu, saj se je v svoji samoti pod okriljem mogočnih dreves že od nekdaj počutil varnega. V šolski knjižnici si je sposojal knjige in z njihovo pomočjo vstopal v drugačne svetove, takrat kmečkemu fantu nedosegljive. Privlačili so ga oddaljeni kraji, enako mistični pa so se mu zdeli tisti na Zemlji in oni v neznanem stvarstvu.
Preberite več
Na zalogi
Redna cena: 28,00 €
Prihranek: 1,40 € (5%)
Spletna cena: 26,60 €
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

za naročila nad 40 €.

Hitra dostava

Hitra dostava

Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.

Knjige na zalogi

Knjige na zalogi

98 % izdaj je na zalogi.

Domišljiji je vedno dajal prosto pot. Danes ve, kako je ta pomembna in kako ustvari resničen svet, četudi v snovnem svetu nematerializirana. Del tega boste lahko zaznali in ujeli tudi v tem njegovem najintimnejšem delu do zdaj, njegovi enajsti knjigi, v kateri se bralkam in bralcem ponuja priložnost globljega spoznanja njihovih lastnih notranjih svetov.

Del človeštva je še vedno na najnižjih ravneh zavesti, nekaj posameznikov pa je že na višjih. To se dogaja tako v razvitem svetu kot tudi nerazvitem. Povsem normalno je, da lahko na podlagi dosedanje rasti zavesti, ki se je postopno razkrivala, pričakujemo, da bo ta pri ljudeh še naprej rasla. Šri Aurobindo (Integralna joga) pravi, da smo na razvoj zavesti do sedanje stopnje sami vplivali z različnimi tehnikami, od joge in drugih. Za nadaljnji napredek pa je potrebna jasna odločitev. Ko bomo pripravljeni, se bo zgodil spust nadzavesti oziroma naduma, kot ga on imenuje, ki se spusti v naš svet do posameznikov, ki so za to pripravljeni.

To naj bi se dogajalo v skladu z namenom nadzavesti, namenom, ki podpira evolucijo in postopno dvigovanje zavesti, najprej pri posameznikih, ti pa potem vplivajo na širše množice. Ni pričakovati, da bi se to zgodilo naglo in množično, saj so le redki pripravljeni za to. Je pa to vseeno dovolj, saj že nekaj posameznikov zadostuje, da se te nove vibracije širijo, in je to zametek za ozaveščanje širših množic.

Nadčlovek naj bi bil človek, ki se zaveda svoje prave narave, to pa je duhovno bitje, individualna zavest, ki je neposredno povezana z božanskim in tukaj na Zemlji živi svoje življenje, zbira izkušnje ter vnaša duha v materijo. S tem tvorno sodeluje pri evoluciji zavesti našega planeta in evoluciji celega Vesolja. V tibetanskem tantrajana budizmu pravijo, da je osnovni vzrok za to, da se ljudje počutijo nesrečno, ravno nezavedanje svoje prave narave ter istovetenje s svojim egom in telesom. Tisočletja nazaj so filozofi, teologi in strokovnjaki vseh vrst iskali rešitev tega problema. Absolutna zavest – Božansko je že v preteklosti v skladu s programom evolucije poskrbela, da so na zemljo prišli ljudje, kot so Buda, Jezus, Zaratustra, Mohamed in drugi, ki so v kritičnih trenutkih za evolucijo človeštva prinesli neko novo iskro – znanje, ki je omogočalo nadaljevanje evolucije.

Po vsej verjetnosti je tudi v času, v katerem živimo, nastalo stanje, ko potrebujemo pomoč, da bi se rešili pat pozicije in zastoja v razvoju zavesti, v nekaterih primerih celo nižanja zavesti, kar povzroča vojne, lakoto, brezup, strah pred preživetjem. Na prvi pogled se ne zdi tako, saj imamo lažno predstavo, da smo vse bolj razviti ter da ekonomski in tehnološki napredek pomenita tudi dvig zavesti. Zavedanje se povečuje, zavest pa ne. Razliko med obema bom podrobneje razložil v knjigi, ki je pred vami.

O KNJIGI V MEDIJIH:

Duhovnost.eu - Kako postati nadčlovek, od vekomaj buri duhove >>
Duhovnost.eu - Energijsko-informacijsko poseganje v biopolje človeka >>

Mehka vezava, 16,0 x 23,0 cm, 348 strani.

https://www.youtube.com/watch?v=gzom58p_Cn0

Bralci

Zaupalo nam je že

32.140

bralcev

Paketi

Odposlali smo že

42.382

paketov

Knjige

V prodaji imamo

7.810

knjig

newsletter_image

Prijava na e-novice

Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.

Podjetje Avrora AS d.o.o. bo z vašim soglasjem interno obdelovala osebne podatke, ki so navedeni v spodnjem obrazcu in jih uporabila za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil na koncu vsake e-novice ali preko maila info@galarna.si