0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
-5%

Motivacijski načrt Napoleona Hilla

365 praktičnih načel za uresničitev vaše

0 (Št. mnenj 0, ocena iz Goodreads)
Avtor: Napoleon Hill
Založba: Cangura
Leto izida: 2018
Vezava: Mehka vezava
Dimenzije: 21 x 13.5 cm
Število strani: 200
ISBN: 9789619438749
365 praktičnih načel za uresničitev vašega potenciala! Ta knjiga vsebuje 365 citatov Napoleona Hilla, enega za vsak dan v letu. Vsak citat spremlja navdihujoče sporočilo, ki pojasnjuje in analizira njegove besede ter vam pomaga, kako močne koncepte, ki jih vsebujejo citati, uporabiti v vsakdanjem življenju. Načela uspeha, ki jih je Hill ovekovečil v svojih najboljših knjigah, so prestala preizkus časa, saj so praktična.Z uporabo njegove filozofije uspeha so ljudje po svetu dosegli osebno odličnost in finančno neodvisnost. In to lahko storite tudi vi!
Preberite več
Na zalogi
Redna cena: 2.390,00 €
Prihranek: 119,50 € (5%)
Spletna cena: 2.270,50 €
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

za naročila nad 40 €.

Hitra dostava

Hitra dostava

Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.

Knjige na zalogi

Knjige na zalogi

98 % izdaj je na zalogi.

365 praktičnih načel za uresničitev vašega potenciala! Ta knjiga vsebuje 365 citatov Napoleona Hilla, enega za vsak dan v letu. Vsak citat spremlja navdihujoče sporočilo, ki pojasnjuje in analizira njegove besede ter vam pomaga, kako močne koncepte, ki jih vsebujejo citati, uporabiti v vsakdanjem življenju. Načela uspeha, ki jih je Hill ovekovečil v svojih najboljših knjigah, so prestala preizkus časa, saj so praktična.Z uporabo njegove filozofije uspeha so ljudje po svetu dosegli osebno odličnost in finančno neodvisnost. In to lahko storite tudi vi!

NAPOLEON HILL:

Napoleon Hill se je vse življenje ukvarjal z vprašanjem, zakaj so nekateri ljudje uspešni in drugi ne. Je oče samomotivacije, osebne odličnosti in finančne neodvisnosti. Napoleon Hill je avtor četrte najbolj prodajane knjige na svetu, biblije osebnega in poslovnega uspeha, Z idejo do bogastva.

Če prvič berete delo Napoleona Hilla, boste hitro odkrili, da so zakoni uspeha, ki jih je Hill preučeval, danes prav tako relevantni kot v njegovem času.

NAČELA USPEHA:

Vzemite si čas, preučite načela uspeha enega za drugim in razmislite, kako jih lahko uporabite v svojem življenju – bodisi na delovnem mestu ali osebnem odnosu -, dokler vsako načelo ne postane del vaše dnevne rutine. Če boste preučevali in uporabljali načela, zaradi katerih so postali uspešni drugi, boste prej ali slej postali uspešni tudi sami.

Star pregovor pravi, da se tudi najdaljše potovanje začne z enim samim korakom. Vaš prvi korak proti bogastvu, osebni rasti, uspehu in sreči je lahko tako preprost kot to, da odprete to knjigo, poiščete današnji datum, preberete načelo za uspeh in razlago, o njem razmislite in ga uporabite v svojem življenju.

NEKAJ NAČEL IZ KNJIGE:

  • 27. januar: Spoštovanje sebe je najboljši način, da vas bodo začeli spoštovati drugi.
  • 11. marec: Včasih je z nasprotniki bolje združiti moči, kot pa se še naprej bojevati z njimi.
  • 4. junij: Če nekaj ni vaše delo, je morda vaša priložnost.
  • 16. avgust: Neuspeh ni poraz, če ste se potrudili po najboljših močeh.
  • 22. oktober: Vašo pravo starost določa vaš mentalni odnos in ne leta, ki ste jih preživeli.

 

Ta celovit priročnik pokriva vse vidike doseganja uspeha, ki jih je odkril Napoleon Hill.

Mehka vezava, 13,5 x 21,0 cm, 200 strani.

IZ ZAČETKA KNJIGE:

"V letih najinega sodelovanja sva si z dr. Hillom prizadevala, da življenje drugih spremeniva na bolje, tako, da jih motivirava, da se naučijo dokazanih načel uspeha, ki jih nato uresničijo z dejanji. Resnično sem verjel, in še danes verjamem, da ko uporabljate preizkušene in dokazane koncepte pozitivnega mentalnega odnosa, ne boste samo dosegli zastavljenih ciljev - temveč boste pripomogli k boljšemu svetu.

Ne glede na to, kdo ste, ste najpomembnejša živa oseba, kar zadeva vas in vaše življenje. Verjemite vase in gradite na svojih pozitivnih izkušnjah. Delajte na svojih dobrih in pozitivnih lastnostih. Nanje se osredotočajte z močno intenzivnostjo, saj lahko z uporabo načel pozitivnega mentalnega odnosa razvijete iskreno prepričanje, da vam ne more spodleteti, da boste uspeli v vsem, česar se boste lotili.

Pomembno je tudi, da se zavedate, da znanje samo po sebi še ne pomeni moči - je zgolj potencialna moč. S čudovitim človeškim računalnikom, ki ga imenujemo možganski in živčni sistem, že imate neomejeno potencialno moč. Na straneh te knjige se boste naučili, kako izkoristiti svoj notranji potencial in pretvoriti potencialno moč v resnično moč – z dejanji.

Če ste pripravljeni plačati ceno za branje, razumevanje, in uporabo načel iz te knjige, lahko svojo prihodnost oblikujete, kakorkoli želite. Univerzalnih načel ni veliko in ni se jih težko naučiti. Vsak od navedenih citatov pojasnjuje in razlaga eno od teh temeljnih načel. Dan za dnem, teden za tednom, mesec za mesecem lahko postajate boljši in boljši, če jih uporabljate s pomočjo formule, ki tudi danes deluje tako dobro kot takrat, ko se jo je Napoleon Hill prvič odločil zapisati.

Citate za krepitev svojega pozitivnega mentalnega odnosa uporabljajte vsak dan. Ko se odločite za pozitiven odnos do življenja, prinaša vsak korak v pravo smer nagrade. Nekatere so majhne in takojšnje, druge velike in trajne. Ta knjiga vam bo pomagala ustvariti zagon, ki ga potrebujete za doseganje najambicioznejšega cilja, ki si ga lahko zastavite. Uglašeni boste s priložnostmi, ki vam pridejo na pot, in zase boste ustvarjali priložnosti, kjer se vam bo zdelo, da sploh ne obstajajo.

Naučili se boste tudi, kako se konstruktivno soočati s tegobami. Uspešni ljudje se zavedajo, da se v življenju vsi soočamo s težavami in da so tisti, ki dosegajo velik uspeh, tisti, ki vedo, da ne moremo vedno nadzorovati dogodkov, zmeraj pa lahko nadzorujemo, kako se bomo nanje odzvali. Namesto da bi sprejeli začasno nazadovanje kot neuspeh, se uspešni ljudje zavedajo, da, kot je rekel Napoleon Hill, "je v vsaki tegobi seme enakovrednosti ali večje koristi."

Poraz ni nikoli stalen, razen če ga kot takega sprejmete. Ko življenje živite v pozitivnem duhu, se boste s tegobami soočali z zaupanjem in odločnostjo ter se zavedali, da nikdar niso stalne. Začasna nazadovanja postanejo izkušnje, ki vas pripravijo na uspeh, ko ta sčasoma pride. S pomočjo pozitivnega mentalnega odnosa do življenja boste začeli spoznavati potencial, ki je skrit v vas.

Uporabite citate v tej knjigi in misli, ki jih spremljajo, da vam pomagajo razviti dobre navade in pozitivne značajske lastnosti ter odpraviti negativne misli in navade. Vsak dan porabite nekaj minut v poglobljeni študiji, analizirajte citat tistega dne ter razmišljajte, kako se njegov pomen odraža v vašem življenju. Razmislite, kako lahko te informacije uporabite, da postanete oseba, ki si želite postati, nekdo, ki je srečen, produktiven, pozitiven in uspešen.

Vsak dan se učite iz filozofije Napoleona Hilla. Mi vsi smo različni ljudje z različnimi življenjskimi upi, sanjami, željami ter cilji, toda načela, ki so opisana tukaj, bodo koristila vsem, ki jih bodo uporabili. Ko živite življenje v pozitivnem duhu, si lahko zaslužite dohodek, ki si ga želite, ter zase in za svojo družino pridobite pravo bogato življenje. In spoznali boste, da lahko s pozitivnim mentalnim odnosom dosežete vse, kar si zamislite in v kar verjamete!"

—W. CLEMENT STONE

##
Bralci

Zaupalo nam je že

32.140

bralcev

Paketi

Odposlali smo že

42.382

paketov

Knjige

V prodaji imamo

7.810

knjig

newsletter_image

Prijava na e-novice

Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.

Podjetje Avrora AS d.o.o. bo z vašim soglasjem interno obdelovala osebne podatke, ki so navedeni v spodnjem obrazcu in jih uporabila za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil na koncu vsake e-novice ali preko maila info@galarna.si