0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
-5%

Ozemljevanje: Največje zdravstveno odkritje vseh časov!

0 (Št. mnenj 0, ocena iz Goodreads)
Avtor: Clinton Ober, Stephen T. Sinatra, dr. med. in Martin Zucker
Založba: Primus
Leto izida: 2023
Vezava: Mehka vezava
Dimenzije: 23.5 x 16.5 cm
Število strani: 348
Odkrita je bila rešitev za preprečevanje kroničnih vnetij, ki so vzrok najpogostejših bolezni sodobnega človeka! Knjiga Ozemljevanje govori o mogočni in osupljivi, a prezrti naravni zdravilni energiji našega planeta, in opisuje načine, na katere se zlahka povežemo z njo, ne glede na to, kje smo.
Preberite več
Na zalogi
Redna cena: 24,96 €
Prihranek: 1,25 € (5%)
Spletna cena: 23,71 €
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

za naročila nad 40 €.

Hitra dostava

Hitra dostava

Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.

Knjige na zalogi

Knjige na zalogi

98 % izdaj je na zalogi.

Odkrita je bila rešitev za preprečevanje kroničnih vnetij, ki so vzrok najpogostejših bolezni sodobnega človeka! Knjiga Ozemljevanje govori o mogočni in osupljivi, a prezrti naravni zdravilni energiji našega planeta, in opisuje načine, na katere se zlahka povežemo z njo, ne glede na to, kje smo. Ta še nikoli povedana zgodba, ki jo sestavljajo številne navdušujoče raziskave in pričevanja iz resničnega življenja, pripoveduje o odkritju, ki bi lahko bilo povod za svetovno revolucijo na področju zdravja.

Skozi zgodovino smo ljudje ohranjali neposredno fizično povezavo z Zemljo, s svojo kožo smo se dotikali kože Zemlje. Hodili smo bosi in spali smo neposredno na tleh. Ves čas smo bili po naravni poti napolnjeni z zdravilno energijo Zemlje. Dandanes večino svojega življenja in dela preživimo izolirani od Zemlje. Le redko se zunaj sprehajamo bosi. Posledično je naše telo postalo kronično obremenjeno z vnetji, nenaravnimi procesi, za katere se zdi, da so spregledan razlog za naglo povečevanje števila odraslih in otrok, ki imajo težave z imunskim sistemom in zdravstvene tegobe, povezane z vnetji. Izgubili smo svoje električne korenine, stik z električnimi tlemi Zemlje, ki je naša prvobitna zaščita proti vnetju. Ozemljevanje je preprosta rešitev za to prekinjeno povezavo.

Ta knjiga dokumentira, kako ponovna povezava in ozemljitev telesa dosledno prinašata številne dobrobiti, od hitre ublažitve vnetij, odprave bolečin, izboljšanja prekrvitve, regeneracije, do ublažitve stresa, povečanja energije in boljšega spanca. Ozemljevanje spada med najnaravnejše in najvarnejše rešitve, ki jih lahko uporabite za izboljšanje zdravja; je preprosto, čeprav njegovo delovanje sega v globine. Ni terapija, temveč izjemno dragocena vrnitev k temeljnemu vidiku Narave, na katerega smo pozabili.

Knjiga je dobila knjižno nagrado nautilus. Nagrado nautilus podeljujejo knjigam, ki spodbujajo duhovno rast, zavestno življenje in pozitivne družbene spremembe, hkrati pa burijo »domišljijo« in bralcu predstavljajo nove možnosti za ustvarjanje boljšega življenja in lepšega sveta. Z glavnim avtorjem, Clintom Oberjem, so posneli tudi dokumentarni film o ozemljevanju, ki je brezplačno na voljo na Youtubu. Najdete ga tukaj.

  • »Ozemljevanje je revolucionaren zdravstveni preboj, ki vam bo spremenil življenje. Preberite to knjigo, ozemljite se in prekinite začarani krog stresa in bolezni.« - MARTIN GALLAGHER, dr. med, doktor kiropraktike
  • »Hormonska neravnovesja so med ženskami izjemno razširjena. Ozemljevanje zelo blagodejno vpliva na uravnovešanje hormonskega sistema in blagodejno vpliva na zmanjšanje simptomov.« - AMANDA WARD, naturopatska zdravnica
  • »Povratne informacije pacientov so tako prepričljive, da lahko kot zdravnik z gotovostjo zatrdim, da ozemljevanje spreminja življenja.« - DAVID GERSTEN, dr. med.
  • »Ozemljevanje nas poveže z Naravo, Narava pa je temeljni vir zdravja in zdravljenja. Ta knjiga je priročnik za uporabo ene izmed izjemnih zdravilnih skrivnosti Narave.« - dr. JOHN GRAY, avtor uspešnice Moški so z Marsa, ženske so z Venere
  • »Večina ljudi si želi pridobiti čim več zdravstvenih koristi s čim manj napora. To je to! Ozemljevanje vam prinese veliko koristi z bore malo dela. Dela pravzaprav ni!« - DAVID WOLFE, avtor uspešnice Superhrana
  • »Ozemljevanje mi je izjemno pomagalo pri rehabilitacijskem procesu po poškodbah in izčrpanosti. Vrnil sem se še močnejši in počutim se veliko bolje.« - CHRIS LIETO, trikratni zmagovalec triatlona Ironman

 

O AVTORJIH:

Clinton Ober je svojo pot začel kot prodajalec priključkov za kabelsko televizijo v Montani in postal vodilni v tej panogi. Po bolezni, ki ga je leta 1993 skoraj stala življenja, se je odpravil na osebno popotovanje v iskanju smisla življenja in odkril ozemljevanje. Od takrat se odločno osredotoča na spodbujanje znanstvenega raziskovanja in praktične uporabe ozemljevanja.

Stephen T. Sinatra, dr. med., je specialist kardiolog in certificirani psihoterapevt s štiridesetletnimi kliničnimi izkušnjami pri zdravljenju, preprečevanju in odpravljanju srčnih bolezni. Ima tudi certifikat s področja antiaging medicine in nutricionistike.

Martin Zucker je veliko pisal o naravnem zdravljenju, telesni pripravljenosti in alternativni medicini za publikacije, kot so Smithsonian, Readers Digest, Los Angeles Times, National Enquirer in Los Angeles Times, kot soavtor in najeti pisec je napisal več knjig, bil je tudi dopisnik tiskovne agencije Associated Press.

 

RECENZIJA BUKLA

Dejstvo je, da smo v industrializiranem in zbetoniranem svetu vse manj v stiku z golo zemljo. Tudi ko hodimo neposredno po tleh, običajno hodimo obuti in z gumijastim podplatom, tiste, ki so bosi (še posebej take, ki so bosi v vseh letnih časih), pa imamo za čudake. Spanje neposredno na tleh je pravzaprav dandanes zelo redko, med nami in tlemi je, četudi spimo pod milim nebom, zmeraj nekaj plasti, od podloge in spalne vreče naprej. Izhodišče te knjige, ki je izvirno izšla leta 2014 in promovira vrnitev k čim bolj neposrednemu stiku človeka z naravo v podobi neposrednega stika z zemljo sámo, je velik dvig števila objavljenih študij o porastu raznovrstnih vnetij pri ljudeh v zadnjih petdesetih letih. Avtorji, ki so pri postavljanju tez za to knjigo izhajali tudi iz osebnih izkušenj, so namreč mnenja, da je pomemben vzrok za ta vnetja in tudi za druga bolezenska stanja zelo preprost: gre za posledico zmanjšanega neposrednega človekovega stika z zemljo. Rešitev vidijo v konceptu ozemljevanja (izvirni naslov knjige je Earthing), ki predpostavlja neposredno povezavo z zemljo in iz njega izhajajoč stik z naravnimi električnimi signali Zemlje, ki uravnavajo delovanje vseh živih organizmov. Knjiga, ki opominja, da je sodobni način življenja vse bolj zamaknjen v umetno okolje, zaradi česar lahko takšno ali drugačno ozemljevanje prinese samo dobrodejne učinke. 

(Samo Rugelj, Bukla 173–174)

##
Bralci

Zaupalo nam je že

32.244

bralcev

Paketi

Odposlali smo že

44.762

paketov

Knjige

V prodaji imamo

7.956

knjig

newsletter_image

Prijava na e-novice

Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.

Podjetje Avrora AS d.o.o. bo z vašim soglasjem interno obdelovala osebne podatke, ki so navedeni v spodnjem obrazcu in jih uporabila za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil na koncu vsake e-novice ali preko maila info@galarna.si