0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
-5%

Sadež zdravja

Avtor: Robert Osterman
Založba: Samozaložba
Leto izida: 2021
Izbrana poglavja avtoritet zdravljenja s hrano in odmikom od tradicionalnega načina življenja. To je knjiga, ki vam bo na enostaven in razumljiv način predstavila razloge za povečanje deleža sadja in zelenjave v surovem stanju v naši prehrani.
Preberite več
Na zalogi
Redna cena: 29,90 €
Prihranek: 1,50 € (5%)
Spletna cena: 28,41 €
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

za naročila nad 40 €.

Hitra dostava

Hitra dostava

Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.

Knjige na zalogi

Knjige na zalogi

98 % izdaj je na zalogi.

Zgodovinski pregled dogodkov je bralcu v veliko pomoč za lažje razumevanje bistvenega sporočila knjige. Sadež Zdravja bralca zato za začetek popelje v res daljno preteklost, pelje ga na sam izvir kaotičnega stanja na področju prehrane in z njim povezane posledice, ki se časovno ujema z ukrotitvijo ognja in pričetkom kuhanja. S kuhanjem je človek popolnoma spremenil prehrano. Svoj velik delež pri tej spremembi je dodala tudi pšenica in ostala žita, ki vsebujejo gluten. Seveda pa je bil ta preskok za človeka prehiter in temu primerno ni bilo časa za prilagoditev.

Vrniti se moramo nazaj k pravi hrani za človeka, to pa je sadje, zelenjava, oreščki v surovem stanju in pobegniti od kuhane hrane saj se s kuhanjem vse organsko spremeni v anorgansko, mrtvo. Mrtva hrana pa je po mnenju vseh navedenih avtorjev ključni razlog za vse najbolj pogoste bolezni današnjega časa. Problem je seveda tudi nepravilno in neuspešno zdravljenje, ker se zdravijo simptomi in ne razlogi, ki so pripeljali bolnika iz akutnega v kronično stanje. Zdravljenje simptomov je seveda zelo dobro za farmacevtska podjetja, ki na ta račun kujejo velike dobičke in si podrejajo kompletno medicinsko industrijo, vlade in vse ostalo kar sodi zraven.

Prav zato je ta knjiga namenjena vsem, ki ne berejo veliko, pa bi kljub temu radi dobili informacije s strani laičnih medicincev in stroke. Tu imate na enem mestu vse, izbira je vaša.

Mehka vezava, m): 14,7 x 21,0 cm, 292 strani.

NAGOVOR AVTORJA:

"Nisem zdravnik, niti kako drugače povezan z zdravilstvom, farmacijo, medicino in vsem ostalim, kar je povezano z zdravjem. Celo življenje sem v podjetniških vodah. Po izobrazbi sem univerzitetni diplomirani pravnik in mediator. Vendar pa zadnjih 20 let prebiram in raziskujem po literaturi, ki obravnava prehrano človeka in s tem povezane posledice.

Vse se je začelo ob branju radikalne Wandmakerjeve knjige »Hočeš biti zdrav? Proč s kuhinjskim loncem«! Nadaljevalo se je z ostalimi knjigami »odmika od tradicionalnega načina življenja«. Ob branju tovrstnih knjig in preizkušanju prebranega na sebi, ugotavljam, da vse napisano drži! In več literature kot preberem, bolj nezadovoljen sem z obstoječim načinom zdravstvenega sistema. Zaradi tega sem postal »nezadovoljen državljan«! Zaradi nevednosti, nepoučenosti in naivnosti s(m)o na milost in nemilost prepuščeni zdravnikom, bogovom v belem. Tej naivnosti lahko naredimo konec samo z osveščanjem.

Ljudje morajo izvedeti, da obstoja tudi druga, bolj človeška plat zdravljenja. Tudi sam želim biti del zgodbe o osveščanju! Zato sem zbral in povzel poglavja literature najuglednejših svetovnih avtoritet s področja zdravljenja s prehrano in odmikom od tradicionalnega načina življenja. Pri svojem pisanju sem šel za razliko od ostalih malo dlje v preteklost in na ta način bralcu še bolj osvetlil vzroke in posledice! V bistvu ni važno ali se s povzetimi mislimi in načini iz te knjige strinjaš, pomembno je, da si spoznal obstoj možnosti, ki jih lahko uporabiš, ne glede na to, ali nameravaš pozdraviti resno bolezen, manjšo zdravstveno težavo ali pa samo začeti z bolj zdravim življenjem. Morda boš začel s spremembami takoj, mogoče čez mesec dni ali leto. Morda moraš prej še temeljito premisliti o svojem dosedanjem življenju in zaključiti določene »projekte«. Od tega trenutka dalje imaš pomembne informacije in veš česar doslej nisi vedel, opravičila za tvoja dejanja v nadaljevanju torej ni več!" - Robert Osterman

Bralci

Zaupalo nam je že

30.138

bralcev

Paketi

Odposlali smo že

39.875

paketov

Knjige

V prodaji imamo

7.844

knjig

newsletter_image

Prijava na e-novice

Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.

Podjetje Avrora AS d.o.o. bo z vašim soglasjem interno obdelovala osebne podatke, ki so navedeni v spodnjem obrazcu in jih uporabila za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil na koncu vsake e-novice ali preko maila info@galarna.si