0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
-5%

Upokojitev? Ni problema

5 nasvetov, kako si organizirati najboljša leta vašega življenja

0 (Št. mnenj 0, ocena iz Goodreads)
Avtor: Vesna Cetinski
Založba: Zavod Aktivni starejši
Leto izida: 2023
Vezava: Mehka vezava
Dimenzije: 22 x 14 cm
Število strani: 103
Ko ljudje zaključijo aktivno obdobje svojega življenja in se upokojijo, so čez noč izpostavljeni velikim spremembam v svojem vsakdanjiku. Veliko se jih v teh spremembah težko znajde, saj se jim zdi, kot da se jim je življenje postavilo na glavo. Ta knjižica ponuja koristne napotke, kako se pripraviti na to prelomno obdobje.
Preberite več
Na zalogi
Redna cena: 17,00 €
Prihranek: 0,85 € (5%)
Spletna cena: 16,15 €
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

za naročila nad 40 €.

Hitra dostava

Hitra dostava

Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.

Knjige na zalogi

Knjige na zalogi

98 % izdaj je na zalogi.

Ko ljudje zaključijo aktivno obdobje svojega življenja in se upokojijo, so čez noč izpostavljeni velikim spremembam v svojem vsakdanjiku. Veliko se jih v teh spremembah težko znajde, saj se jim zdi, kot da se jim je življenje postavilo na glavo. Ta knjižica ponuja koristne napotke, kako se pripraviti na to prelomno obdobje in kako reševati probleme, ki nas kot upokojence pričakajo. Ob tem pa tudi spodbuja že obstoječe upokojence, da si bolje organizirajo življenje.

Čas, ki ga živimo zdaj, je precej drugačen od časa, v katerem so živeli naši starši in naši stari starši. V svojih knjigah iščem in ponujam nove rešitve in odgovore, ki bralcem olajšajo razumevanje sedanjega sveta. Pred vami je knjižica, priročnik, ki je namenjen upokojencem in tudi tistim, ki jih ta status čaka v naslednjih nekaj letih. Upokojitev je namreč lahko čudovita prelomnica za vstop v najlepša in najbolj izpolnjujoča leta vašega življenja, vendar le, če boste nanjo pripravljeni. V tej knjižici boste našli konkretne napotke, ki vam bodo pri tem v veliko pomoč.

Namen te knjižice je ponuditi uporabne rešitve, kako svoje upokojensko življenje narediti prijetnejše in lepše. Izhajala sem iz tega, da Slovenija postaja demografsko stara država z veliko množico upokojencev, prav tako pa hitro narašča število tistih, ki se jim to obdobje približuje. Med njimi je veliko takih, ki nimajo prijetnega življenja, pa ne le zaradi materialnih razlogov, temveč ker si upokojenskega življenja ne znajo organizirati oziroma si ga niso organizirali še v času, ko so bili zaposleni.

Ta knjižica ponuja koristne napotke, kako se pripraviti na to prelomno obdobje in kako reševati probleme, ki nas kot upokojence pričakajo. Ob tem pa tudi spodbuja že obstoječe upokojence, da si življenje bolje organizirajo. Ste pripravljeni dolgo živeti ali se tega bojite? Napredek medicine vam ponuja daljše življenje, vendar ne zagotavlja tudi kakovosti tega življenja.

Vprašali so skupino starejših, starih med 75 in 100 let, iz različnih družbenih in socialnih sredin, kako se je najbolje pripraviti na starost. ODGOVORI SO V KNJIGI.

AVTORICA O SEBI:

Po poklicu sem diplomirani poslovni pravnik in za menoj je kar pestra kariera. V naslednjih letih me čaka upokojitev. Rada raziskujem svet okoli sebe in o tem pišem. Nekatere spremembe v družbi pa bodejo oči in prepričana sem, da je potrebno o njih več govoriti, pisati in razmišljati. Ena izmed njih je staranje in življenje v času upokojitve.

Čas, ki ga živimo zdaj, je namreč precej drugačen od časa, v katerem so živeli naši starši in naši stari starši. Z njihovimi nasveti si danes lahko bolj malo pomagamo, saj so izzivi današnjega upokojenca precej drugačni od izzivov naših prednikov. V svojih knjigah iščem in ponujam nove rešitve in odgovore, ki bralcem olajšajo razumevanje sedanjega sveta in s tem lažje prilagoditve na spremembe.

##
Bralci

Zaupalo nam je že

32.244

bralcev

Paketi

Odposlali smo že

44.762

paketov

Knjige

V prodaji imamo

7.956

knjig

newsletter_image

Prijava na e-novice

Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.

Podjetje Avrora AS d.o.o. bo z vašim soglasjem interno obdelovala osebne podatke, ki so navedeni v spodnjem obrazcu in jih uporabila za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil na koncu vsake e-novice ali preko maila info@galarna.si