0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
-5%

Zgodba o sebi - Uporabite modrost eneagrama in postanite to, kar v resnici ste

0 (Št. mnenj 0, ocena iz Goodreads)
Avtor: Ian Morgan Cron
Založba: Primus
Leto izida: 2023
Dimenzije: 22 x 12 cm
Število strani: 227
ISBN: 9789617184129
Ian Morgan Cron, avtor knjižne uspešnice Pot k sebi, v tem preobražajočem vodniku razkriva še več modrosti eneagrama – starodavnega sistema za razvrščanje tipov osebnosti – in nam pojasni, kako vsak od nas živi v zgrešeni zgodbi, ki nasprotuje širši zgodbi božje milosti o tem, kaj nam je namenjeno postati.
Preberite več
Na zalogi
Redna cena: 24,90 €
Prihranek: 1,25 € (5%)
Spletna cena: 23,66 €
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

za naročila nad 40 €.

Hitra dostava

Hitra dostava

Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.

Knjige na zalogi

Knjige na zalogi

98 % izdaj je na zalogi.

Ian Morgan Cron, avtor knjižne uspešnice Pot k sebi, v tem preobražajočem vodniku razkriva še več modrosti eneagrama – starodavnega sistema za razvrščanje tipov osebnosti – in nam pojasni, kako vsak od nas živi v zgrešeni zgodbi, ki nasprotuje širši zgodbi božje milosti o tem, kaj nam je namenjeno postati.

Ian Cron, ki se pri tem opira na svojo psihoterapevtsko izobrazbo in lastne izkušnje, razloži, kako:

 • na novo napisati svojo zgodbo o tem, kdo smo,
 • se osvoboditi tiranije nezavednih sporočil, ki smo jih ponotranjili kot otrok,
 • in preseči omejujoče vedenjske vzorce, ki nam preprečujejo, da bi našli svoj pristni jaz.

 

Cron nam učinkovito pokaže, kako lahko vsakdo preseže zmotne predstave o sebi, uporabi edinstveno moč svojega eneagramskega števila, da uresniči svoje pristne potenciale, ter se preneha žalostiti zaradi življenja v napačni zgodbi. Ta knjiga, v kateri boste našli ogromno primerov ljudi, ki so si izboljšali življenje, je vodnik po modrosti eneagrama, s katero boste doživeli globoko notranjo preobrazbo, celjenje in radost. Čas je, da na novo napišete zgodbo o sebi in odkrijete svobodo pristnosti!

IZ KNJIGE:

 • Ljudje smo nepoboljšljivi pripovedovalci. Pripovedujemo zgodbe o neuspehu, zgodbe o uspehu, zgodbe, ki so dolge, kratke, izmišljene, dolgočasne, neverjetne, pristranske in še in še.
 • Zakaj so zgodbe tako mogočne in vseprisotne? Zato, ker je od njih odvisno naše preživetje. V trenutku, ko pridemo na svet, začnemo ustvarjati zgodbo, ki nam pomaga osmisliti boleče stvari, ki se nam zgodijo.
 • Ne podcenjujte majhnih otrok. Zelo pametni so. Ne le da razumejo sporočila svoje družine in vrstnikov o tem, kdo so in kaj pričakuje svet od njih; oklenejo se jih. Sčasoma začnejo na podlagi teh izkušenj in nezavednih sporočil ustvarjati do potankosti izdelano zgodbo o svoji identiteti in vrednosti, zgodbo, ki se globoko zakorenini v njihovo srce. To je zgodba, ki nam je kot otrokom pomagala vedeti, kdo moramo biti in kaj moramo početi, da se bomo počutili varno.
 • Mnogi terapevti pravijo, da na temelju te zgodbe, ki si jo pripovedujemo, dejansko zgradimo svoje življenje. Oblikuje našo identiteto in osebnost.
 • Ampak bistvo je tole: te zgodbe so miti. V otroštvu so nam seveda prišle prav, bile so celo nujne. A če jim nekritično verjamemo tudi kot odrasli, nam začnejo povzročati težave. Kot je nekoč zapisal Carl G. Jung: »Popoldneva svojega življenja ne moremo živeti po jutranjem programu svojega življenja; kajti kar je bilo dobro zjutraj, zvečer ne bo več, in kar je bilo zjutraj resnica, bo zvečer postalo laž.« Kar nas je podpiralo v otroštvu, nas omejuje kot odrasle.
 • Čas je, da opustimo staro zgodbo o sebi. Zmorete, in to knjigo sem napisal, da vam pokažem, kako. Kot je nekoč napisal Mo Willems, avtor otroških knjig: »Če se kdaj znajdeš v napačni zgodbi, odidi iz nje.«

O KNJIGI SO DEJALI:

 • »Modrosti eneagrama še nikoli nismo potrebovali tako zelo kot danes in nihče ne ve o njem več kot Ian. Komaj čakam, da podelim uvide iz te knjige s prijatelji in domačimi.« - Shauna Niequist, avtorica knjige Pristnost namesto popolnosti
 • »Knjiga ponuja briljantno, a preprosto metodo, kako uporabiti eneagram kot odskočno desko za osebno preobrazbo: tako da prepoznamo, kaj napaja našo zmotno, omejujočo zgodbo o sebi, in zavestno napišemo novo, veliko boljšo.« - Beatrice Chestnut, avtorica knjige The Complete Enneagram
 • »Ne poznam nikogar, ki bi imel globlji uvid v naravo človeške osebnosti kot Ian Cron.« - Michael Hyatt, soavtor knjige The Vision Driven Leader

 

IAN MORGAN CRON je priznan učitelj eneagrama, avtor svetovne uspešnice Pot k sebi, episkopalni duhovnik in psihoterapevt. Je tudi gostitelj priljubljenega podkasta Typology in iskan govorec. Z ženo Anne živita v Nashvillu.

Bralci

Zaupalo nam je že

31.951

bralcev

Paketi

Odposlali smo že

42.382

paketov

Knjige

V prodaji imamo

7.175

knjig

newsletter_image

Prijava na e-novice

Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.

Podjetje Avrora AS d.o.o. bo z vašim soglasjem interno obdelovala osebne podatke, ki so navedeni v spodnjem obrazcu in jih uporabila za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil na koncu vsake e-novice ali preko maila info@galarna.si