0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 40 €

Drožomanija: knjiga o peki kruha in peciva z drožmi (4.izdaja)

slovenski zajtrk

0 (Št. mnenj 0, ocena iz Goodreads)
Avtor: Anita Šumer
Založba: ARS Verbi
Leto izida: 2021
ISBN: 9789619491126
Prva slovenska knjiga o peki kruha in drugih dobrot z drožmi DROŽOMANIJA avtorice Anite Šumer je po treh razprodanih nakladah ponovno natisnjena. Pred vami je četrta razširjena in dopolnjena izdaja, ki je obogatena z novimi fotografijami, dodatnim poglavjem ter je vsebinsko in likovno osvežena!Najboljša knjiga o kruhu za leto 2019 na svetovnem kulinaričnem izboru Gourmand World Cookbook Awards (nagrajena tudi za zbiranje dobrodelnih sredstev). V Sloveniji prodanih že več kot 9000 knjig!
Preberite več
Na zalogi
Redna cena: 34,99 €
Prihranek: 1,75 € (5%)
Spletna cena: 33,24 €
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

za naročila nad 40 €.

Hitra dostava

Hitra dostava

Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.

Knjige na zalogi

Knjige na zalogi

98 % izdaj je na zalogi.

Ponatis najhitreje razprodane in najobsežnejše slovenske knjige o peki z drožmi! Anita Šumer, svetovno znana pekovka z drožmi ali kislim testom, razkriva svoje znanje in recepte. Drožomanija je na 304 straneh najobsežnejša in prva slovenska knjiga o peki z drožmi, edinstvena pa je tudi, ker v njej najdete tudi ideje za kuho z drožmi. Na koncu knjige je dodan Indeks sestavin in ključnih besed v knjigi, ki omogoča lažji in hitrejši pregled vsebine knjige.

Zelo primerna je za začetnike, ki so se z drožmi začeli spogledovati, prav tako pa bodo nad njo navdušeni tudi »mojstri« peke z drožmi. Zaradi droži ali domačega kvasa so pekovski izdelki lažje prebavljivi, dolgoobstojni, imajo nižji glikemični indeks, so okusnejši in bolj nasitni. Med več kot 45 preprostimi, vsakdanjimi in prazničnimi recepti, ki temeljijo na slovenski prehransko-kulturni dediščini, boste v knjigi našli recepte za ržen kruh, preprost bel kruh, koruznega, ajdovega z orehi in sadnega, potico, buhteljne, krofe ter mnoge druge.

V prvem delu knjige pa boste spoznali pot od žita do droži, napotke za prvo in uspešno peko kruha ter drugih dobrot. V knjigi so poglavje o žitih in moki ter celoten postopek od priprave droži do peke: od tehtanja, zamesa, gnetenja, oblikovanja, zarezovanja do peke.

Knjiga Drožomanija vsebuje vse, kar je treba vedeti o čudovitem, zdravem in slastnem svetu peke z drožmi, fotografije in ilustracije pa vam bodo pričarale vonj ter okus »drožastih« dobrot.



- več kot 300 strani, več kot 45 receptov

- SOS (vprašanja in odgovori)

- diagram in urnik peke

- beležka za lastne recepte

- najhitreje razprodana knjiga o peki kruha, 1. izdaja je pošla v 3 mesecih

- slovenska zmagovalka na tekmovanju Gourmand World Cookbook Awards v 2 kategorijah (”kruh” in ”zbiranje dobrodelnih sredstev”) in uvrstitev v finale

Trda vezava, 19,0 x 25,0 cm, 304 strani.

##
Bralci

Zaupalo nam je že

32.140

bralcev

Paketi

Odposlali smo že

42.382

paketov

Knjige

V prodaji imamo

7.810

knjig

newsletter_image

Prijava na e-novice

Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.

Podjetje Avrora AS d.o.o. bo z vašim soglasjem interno obdelovala osebne podatke, ki so navedeni v spodnjem obrazcu in jih uporabila za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil na koncu vsake e-novice ali preko maila info@galarna.si