Količina:

0


Znesek:

0,00

Življenje je tvoje

Življenje je tvoje
  • Redna cena:

    12,48 €

  • Popust:

    0,62 € (5%)

  • Spletna cena:

    11,86 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 11,86 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

SVETOVNA USPEŠNICA! Odslovi vse svoje bolezni in v svoje življenje privabi ljubezen, srečo in bogastvo. V tej svetovni uspešnici nas Louise opozarja na moč pozitivne misli. Veruje, da smo si vse nadloge, ki nas doletijo, v svoje življenje privabili sami z negativnimi prepričanji, kot so: "Nisem dovolj dobra", "Meni se dobre stvari ne dogajajo", "Nihče me ne mara", "Bolezni se kar lepijo name" in še na tisoče podobnih.

Louise svetuje, da se končno ustavite, se morda pogledate v ogledalo in si rečete, da se imate radi. V knjigi so naštete najbolj pogoste bolezni, njihove miselne podlage in afirmacije, s katerimi lahko te bolezni odslovimo.

"V neskončnosti življenja, kjer bivam, je vse popolno in dovršeno. Eno sem s Silo, ki me je ustvarila. Vse kar potrebujem, da bi uspel, je v meni. Dovolim, da formula uspeha teče skozme in se udejanji v mojem svetu. Kamorkoli me življenje privede, povsod bom uspel. Učim se iz vsake izkušnje. Potujem od uspeha do uspeha, od zmage do zmage. Pot me vodi k vedno večjim uspehom. V mojem svetu je vse dobro."

- Vsaka oseba je stoodstotno odgovorna za vse, kar doživi.
- Vsaka misel, ki jo porodimo, ustvarja našo prihodnost.
- Točka moči je vedno v sedanjem trenutku.
- Vsako osebo muči občutek krivde in sovraštvo do same sebe.
- Temeljna misel vsakega od nas je: `Nisem dovolj dober.'
- To je le misel in misel lahko spremenimo.
- Najbolj škodljivi vzorci so zamerljivost, kriticizem in občutek krivde.
- Če se rešimo zamere, lahko ozdravimo celo raka.
- Ko se resnično ljubimo, v našem življenju vse teče.
- Pustiti moramo preteklost in odpustiti vsem.
- Biti moramo voljni začeti ljubiti sebe.

Mehka vezava, 14 x 20 cm, 205 strani.

O AVTORICI:

Louise Lynn Hay se je rodila oktobra 1926 v Los Angelesu revni materi, ki se je ponovno poročila. Louise je v večih intervjujih pripovedovala o tem, kako nasilen je bil njen očim in kako je izvajal psihično nasilje nad njo in njeno materjo. Ko je dopolnila komaj pet let, pa jo je posilil sosed. Pri 15ih letih je pustila šolo, leto kasneje je zanosila in svojo prvorojenko oddala v posvojitev. Kasneje je v New Yorku delala kot model, poročila se je s poslovnežem Andrewom Hay, ta pa jo je po 14ih letih zakona zapustil zaradi druge ženske. Njeno težko življenje, krute izkušnje so jo postavile na pot samozdravljenja. Postala je ena izmed največjih učiteljev življenja na svetu. Svojo zgodbo je delila z drugimi in na lastni koži dokazala, da človek s pozitivnim razmišljanjem in pozitivnimi afirmacijami lahko spremeni marsikaj.