Količina:

0


Znesek:

0,00

E2 - E na kvadrat

Naredite devet energijskih poskusov, s k

E2 - E na kvadrat
  • Redna cena:

    27,99 €

  • Popust:

    2,80 € (10%)

  • Spletna cena:

    25,19 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

E na kvadrat bi lahko najbolje opisali kot priročnik z navodili za preproste poskuse, ki dokazujejo, da je realnost gnetljiva, da zavest prekaša snov in da si življenje oblikujete s svojim umom. Da, prav ste prebrali: dokazujejo.

Teh devet poskusov, za katere ne potrebujete prav nič denarja in zelo malo časa, kaže, da so duhovna načela ravno tako zanesljiva kot sila težnosti ali Newtonovi zakoni gibanja. Toda avtorica vas o tem ne prepričuje, ampak vas vabi, da preverite resničnost načel, kot so:

- Obstaja nevidna energijska sila ali polje neskončnih možnosti.
- Na polje vplivate in iz njega črpate v skladu s svojimi prepričanji in pričakovanji.
- Povezani s poljem ste deležni natančnega in neomejenega vodstva.
- Vesolje je brezmejno, bogato in nenavadno ustrežljivo.

Ta knjižica vam bo enkrat za vselej dokazala, da imajo vaše misli moč in da polje neskončnih možnosti samo čaka na vašo zahtevo. Pomagala vam bo, da boste na novo napisali preživeti program, po katerem se odvija vaše življenje. Namesto visokoletečega dokazovanja, kakršnega ste brali že v vseh drugih knjigah o spreminjanju stvarnosti, ta knjiga vsebuje devet lahko izvedljivih poskusov, ki vam bodo ponudili dokaze v realnem času. Zdaj »veste«, da vaše misli ustvarjajo stvarnost; tu pa boste dobili priložnost, da boste priča temu dogajanju iz dneva v dan, od ene odločitve do druge. Devet poskusov v tej knjigi, večina ne bo trajala več kot kratkih oseminštirideset ur ali še manj, vam bo dokazalo, da je polje potencialov tako kot elektrika zanesljivo, predvidljivo in dostopno vsakomur, od Frančiška Asiškega do Barbare Walters.

Dokazali bodo, kar so odkrili fiziki v zadnjih sto letih – da nas polje vse povezuje in da imamo nadzor nad svojim življenjem, ker je vsaka naša misel energijski val, ki vpliva na vse drugo v vesolju. Spoznali boste, da je globlje od fizikalnih zakonov in čisto nič manj zanesljivo od težnosti – takoj ko se boste naučili oblikovati določne in kristalno jasne namere. In postavljati roke. In se prenehali vdajati neumni zablodi, da je nekaj – saj nikoli čisto dobro ne veste, kaj – narobe z vami. Da bi uspešno vplivali na te duhovne zakone, si morate res dobro zapomniti, da je vesolje kraj obilja in da vas vedno podpira.

»V to knjigo sem se zaljubil. Pamin slog spominja na mešanico duhovitosti Ellen DeGeneres ter globoke modrosti Deepaka Chopre. Prinaša močno sporočilo in navodila za vrsto poskusov, ki vam bodo pregnali sleherno senčico dvoma o tem, ali s svojimi mislimi v resnici ustvarjamo svojo realnost.« - Jack Canfield, soavtor serije uspešnic New York Timesa Kurja juhica za dušo in The Success Principles

Trda vezava, 20,6 x 13,3 cm, 188 strani.