Ptice: 11 lebdeče-plesnih skladb za harmoniko (notno gradivo), 11 lebdeče - plesnih skladb za harm. - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Ptice: 11 lebdeče-plesnih skladb za harmoniko (notno gradivo)

11 lebdeče - plesnih skladb za harm.

Ptice: 11 lebdeče-plesnih skladb za harmoniko (notno gradivo)
 • Redna cena:

  26,00 €

 • Popust:

  1,30 € (5%)

 • Spletna cena:

  24,70 €

 • ISBN:

  9790709063215

 • Avtor:

  Mirjana Gvozdenac

 • Založba:

  Musaik

 • Datum izida:

  09.12.2019

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Knjiga vsebuje11 lebdeče plesnih skladb za harmoniko. Skladbe so napisane za melodični in standard bas.
Naslovi skladb so v slovenskem, italijanskem in angleškem jeziku. Opisi ptic pa samo v slovenščini.

V zbirki so skladbe za klavirsko ali kromatično harmoniko z melodičnimi in standard basi. Avtorica skladb je Mirjana Gvozdenac, profesorica harmonike. Vsaka ptica je na kratko opisana in predstavljena z lično fotografijo avtorice Vinke Kastelic.
Zbirka bo zanimiva učencem in učiteljem harmonike prav vseh glasbenih šol pri nas in v tujini, saj so skladbe spevne, primerne dolžine in z dovolj izzivi za mlade glasbenike.

Težavnostna stopnja: od 3.r. glasbene šole do 1. letnika Umetniške gimnazije. Najlažji skladbi sta: »Oranžni kljun samičke vodomca« in »Nočno nebo velikega skovika«, najzahtevnejši pa: »Polojnik« (izvedbeno) in »Bele štorklje gnezdijo«, saj se v slednji istočasno uporablja melodični in standard bas. Skoraj vse skladbe se lahko igrajo tudi na klavirju.

Mehka vezava s spiralo, 21 x 29,8, 43 strani