0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
Novo

Izhod iz matrice

0 (Št. mnenj 0, ocena iz Goodreads)
Avtor: Marjan Ogorevc
Založba: Enost, Marjan Ogorevc
Leto izida: 2024
Vezava: Mehka vezava
Dimenzije: 23.5 x 16.9 cm
Število strani: 467
ISBN: 9789619469750
Vsem, ki se ukvarjate z raznovrstnimi praksami osvobajanja iz materialistične paradigme, ki morda iščete notranjo prebuditev in sta vaša želja ter namen v tem življenju duhovna rast, vse to z namenom postati boljši človek, Marjan Ogorevc v svoji že štirinajsti knjigi ponuja prav takšno osvoboditev.
Preberite več
Na zalogi
Redna cena: 34,00 €
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

za naročila nad 40 €.

Hitra dostava

Hitra dostava

Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.

Knjige na zalogi

Knjige na zalogi

98 % izdaj je na zalogi.

Vse življenje sem se počutil ujetega v matrico. Kot da sem ujet v močno pajkovo mrežo. Poskušali so me udomačiti, da bi postal suženj sistema. A jim je spodletelo. Življenje mi je ves čas postavljalo na pot navidezno nerešljive probleme, ki sem jim bil le s težavo kos. Hvaležen sem za to, saj sem postal tako močan, da sem se osvobodil ujetosti.

Končno sem med pisanjem knjige Izhod iz matrice doživel aha trenutek. Spoznal sem, da so bile edine ovire tiste v moji glavi. Sedaj vem, da kjerkoli sem, sem vedno svoboden. Matrica me ne omejuje več.

Vsem, ki se ukvarjate z raznovrstnimi praksami osvobajanja iz materialistične paradigme, ki morda iščete notranjo prebuditev in sta vaša želja ter namen v tem življenju duhovna rast, vse to z namenom postati boljši človek, Marjan Ogorevc v svoji že štirinajsti knjigi ponuja prav takšno osvoboditev. 

Kako se osvoboditi, kot pravi sam, je vprašanje za milijon dolarjev. Pa vendar se vam bo med branjem knjige odstrla marsikatera tančica občutenja ujetosti v matrici ustvarjene simulacije sveta.

Med drugim boste spoznali:

  • vladajoči globalni KULT, Arkone in entitete,
  • načine pranja možganov, nadzora in manipulacije uma,
  • vzorce poslušnosti in pridnosti, s katerimi rastemo od otroštva, ter ujetosti v obljube transhumanizma,
  • raznovrstne odvisnosti, ne nazadnje tudi od tehnologije, pa vse od umetne inteligence, biotehnologije do evgenike in še več.

 

Morebiti se vam bo zdelo vse našteto kratko malo precej nenavadno, celo utopično, kot v kakšnem znanstveno-fantastičnem filmu, vendar je vse to prav v tem trenutku del naše vsakdanjosti, z nevidnimi nitkami vseobsegajoče prepredeno okoli nas. Seveda pa v knjigi Izhod iz matrice ne gre le za prepoznavanje ali morda brezpogojno sprejetje sistema, temveč predvsem za našo lastno notranjo osvoboditev.

Marjan Ogorevc o knjigi:

Od pisanja mojih predhodnih knjig se je situacija korenito spremenila. Na prizorišče nenadoma vstopa nov igralec, ki ga niti slučajno nismo pričakovali. Umetna inteligenca se je kar naenkrat pojavila v našem življenju. Vzela si je mesto s tendenco, da zasede vsa področja življenja in dehumanizira človeka. V knjigi odgovarjam, kaj narediti, da kljub vsemu ostanemo svobodni.

Zgodovina se od prvih civilizacij, ki so nastale na našem planetu, ponavlja po enakem vzorcu. Vse gre v smeri, da bo prav umetna inteligenca prevzela absolutni primat, kot ga je imela nekoč cerkev in danes znanost. Zato moramo na novo ovrednotiti, kaj je človek in kakšne so človeške vrednote, ter zgraditi tako imenovani digitalni humanizem – saj svet postaja vse bolj in bolj digitalen.

Knjiga je v prvi vrsti namenjena običajnim bralcem, ki jih zanima to področje. Potem so tu bralci, ki se že poglobljeno ukvarjajo z ezoteriko in želijo izvedeti še nekaj več. Na koncu želim svojim učencem in terapevtom podati potrebno znanje, ki jim bo v podporo pri bolj učinkovitem izvajanju zahtevnih terapij. Tega znanja jim ne podajajo v različnih terapevtskih šolah, zato jim to manjka, kadar se na terapijah srečajo s primeri, ko zaradi nepoznavanja problematike, o kateri pišem, nimajo prave rešitve.

Tukaj je morda še najpomembnejši cilj, ki ga želim doseči: knjiga mora biti zanimiva bralcem. Svojčas sem napisal približno 300 prispevkov za mariborski tednik 7 dni, ki ga žal ni več. Zabičali so mi, da je največja napaka, ki jo lahko kot pisec naredim, da postanem bralcem dolgočasen.

O AVTORJU:

MARJAN OGOREVC, bioterapevt, atletski trener, avtor knjig, kolumn in člankov, strokovni vodja in predavatelj v šoli za bioterapevte, ki temelji na karmični diagnostiki, že več kot tridesetletja proučuje alternativne načine zdravljenja. Nenehno se izobražuje in raziskuje poti osebnostne ter duhovne rasti. O svojih spoznanjih s področja bioenergijskega zdravljenja je napisal štirinajst knjig: Biorgonomija, Karmična diagnostika, Integralna biorgonomija, Samozdravljenje s karmično diagnostiko, Karmična diagnostika in varen vstop v človekovo biopolje, Iskanja: bioterapevtovo razmišljanje o zdravju, športu, odnosu do življenja in sveta, Med šamani v Sibiriji, Sodobna bioterapija, Spremenimo sebe, spremenimo svet, Človek, kam greš?, Magija: most med znanostjo in religijo, Popolna združitev zlitje v tantričnem odnosu, Nisem s tega planeta in Izhod iz matrice.

Več o Marjanovem življenju in delu si lahko preberete na spletni strani www.marjanogorevc.si, spremljate pa ga lahko tudi na Facebooku https://www.facebook.com/ogorevcmarjan.

Bralci

Zaupalo nam je že

32.140

bralcev

Paketi

Odposlali smo že

42.382

paketov

Knjige

V prodaji imamo

7.810

knjig

newsletter_image

Prijava na e-novice

Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.

Podjetje Avrora AS d.o.o. bo z vašim soglasjem interno obdelovala osebne podatke, ki so navedeni v spodnjem obrazcu in jih uporabila za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil na koncu vsake e-novice ali preko maila info@galarna.si